Facebook Pixel Superleague - Μαρκ Κλάτενμπεργκ: "Ανάβει φωτιές" ο Κλάτενμπεργκ - Ποιους… αδειάζει και αντιδρούν - Στέλνει μήνυμα με τον… Κούγια!
| 2021-04-14 20:39:00

"Ανάβει φωτιές" ο Κλάτενμπεργκ - Ποιους… αδειάζει και αντιδρούν - Στέλνει μήνυμα με τον… Κούγια!

"Ανάβει φωτιές" ο Κλάτενμπεργκ - Ποιους… αδειάζει και αντιδρούν - Στέλνει μήνυμα με τον… Κούγια!

Οι εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία είναι σημαντικές και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Για παράδειγμα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ άλλα λέει δημόσια και άλλα κάνει πίσω από την κουρτίνα. Οι κινήσεις του τις τελευταίες ημέρες, θα προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις.

Superleague - Μαρκ Κλάτενμπεργκ:  H νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα δρομολογήσει τις εξελίξεις προκειμένου να περιοριστεί ο αριθμός των ξένων διαιτητών που σφυρίζουν αγώνες της Super League 1, ωστόσο ο επικεφαλής της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει άλλα σχέδια. Τουλάχιστον για την φετινή περίοδο που ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στις 22 Μαΐου.

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής εδώ και περίπου δύο εβδομάδες αναζητά στις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Επιτροπές Διαιτησίας διαιτητές για παιχνίδια των πλέι άουτ, όπως αυτά της Λαμίας με την ΑΕΛ (4η αγωνιστική) και της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ (5η αγωνιστική). Για να το κάνει αυτό ο Κλάτενμπεργκ είναι προφανές ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στους Ελληνες διαιτητές, ούτε καν στους διεθνείς. Γιατί, για παράδειγμα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος να μην μπορεί να σφυρίξει το παιχνίδι της Λάρισας με τον ΟΦΗ που είναι κρίσιμο βαθμολογικά;

Ο Μ. Κλάτενμπεργκ μπορεί να λέει ότι θέλει στους διαιτητές, όμως οι πράξεις του και συγκεκριμένα οι ορισμοί του, άλλα δείχνουν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags