Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γιώργος Οκκάς ζει το όνειρό του και είναι αποφασισμένος να πετύχει!
| 2021-04-16 04:33:00

Ο Γιώργος Οκκάς ζει το όνειρό του και είναι αποφασισμένος να πετύχει!

Sportdog Team
Ο Γιώργος Οκκάς ζει το όνειρό του και είναι αποφασισμένος να πετύχει!

Το καλοκαίρι του 2020 ο 17χρονος πλέον Γιώργος Οκκάς, έκανε πραγματικότητα το όνειρο κάθε νεαρού αθλητή, μεταπηδώντας από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης στην K-18 της Fulham.

Ο γιος του δημοφιλή παλαίμαχου Γιάννη Οκκά, παραχώρησε στους ΕΥΑΠ την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό μέσο, μιλώντας για αρκετά και σίγουρα ενδιαφέροντα θέματα, με κοινό γνώμονα τον «βασιλιά» των σπορ.

Ο πατέρας του υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Κύπριους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, τιμώντας με την παρουσία του τόσο την Ανόρθωση και την Ομόνοια, όσο και τα ελληνικά μεγαθήρια (για τα εγχώρια δεδομένα) ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μπορεί στο εξωτερικό να γεύτηκε μόνο το ισπανικό ποδόσφαιρο (Celta Vigo), ομως ο γιος του πριν καν ενηλικιωθεί έκανε το μεγάλο βήμα και βρέθηκε στον ονειρικό κόσμο της Premier League και την Fulham. O λόγος για τους Γιάννη και Γιώργο Οκκά, που αποδεικνύουν πως τις περισσότερες φορές το ταλέντο είναι και κληρονομική υπόθεση!

Ο νεαρός άσσος μας μίλησε για την εμπειρία του από το αγγλικό ποδόσφαιρο, τους ταλαντούχους συμπατριώτες του, τις φιλοδοξίες του για το μέλλον και όχι μόνο!

Πώς βιώνεις εσύ την εμπειρία αυτή, να αγωνίζεσαι σε τμήματα υποδομής ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς αγγλικού συλλόγου;

ΓO: Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας. Είναι μια εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα και είμαι πολύ περήφανος που μου δόθηκε αυτή ευκαιρία. Παρόλα αυτά υπάρχουν φυσικά κι αρκετές δυσκολίες, αλλά με την βοήθεια των προπονητών και της οικογένειάς μου καταφέρνω να τις αντιμετωπίζω.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags