Facebook Pixel Γιώργος Θεοδωρίδης: Ατάκες... φωτιά από πρώην ΠΑΟΚ και Άρη - Αυτός θα βγει δεύτερος - "Μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό..."
| 2021-04-15 22:11:00

Ατάκες... φωτιά από πρώην ΠΑΟΚ και Άρη - Αυτός θα βγει δεύτερος - "Μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από πρώην ΠΑΟΚ και Άρη - Αυτός θα βγει δεύτερος - "Μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό..."

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έκανε ο Γιώργος Θεοδωρίδης όπου αναφέρθηκε τόσο για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο την εποχή του κορωνοϊού, αλλά και την μάχη που δίνουν οι δύο πρώην ομάδες του για την δεύτερη θέση στα play off της Super League. Παράλληλα μίλησε και για το φαβορί να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και την άποψή του για τον Χρήστο Τζόλη

Γιώργος Θεοδωρίδης: Στο Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο", μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκού. Ο βετεράνος παίκτης μίλησε για την μάχη που γίνεται για τη δεύτερη θέση, αλλά και για τον Χρήστο Τζόλη και το Κύπελλο Ελλάδας. 

Ποια ομάδα του αρέσει ως θέαμα: "Δε θα άφηνα δουλειά για να δω ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπω όμως τον ΠΑΟΚ. Καλό ποδόσφαιρο έπαιξε ο Άρης, μου άρεσε και ο Αστέρας. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Μόνο αν υπάρξει, θα μπορέσουν να βελτιωθούν οι ομάδες".

Πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ: "Μακάρι να είχε μια καλή πορεία και να έπαιρνε το Πρωτάθλημα. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Για έναν προπονητή που δεν έχει οργανώσει ο ίδιος την ομάδα. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω αλλά όταν προπονητές αναλαμβάνουν μια ομάδα χωρίς να την οργανώσουν πριν το καλοκαίρι, είναι δύσκολο. Επειδή μιλάμε για τον ΠΑΟΚ κάθε παίκτης πρέπει να ξέρει που βρίσκεται. Υπάρχει άνεση στο οικονομικό κομμάτι αλλά και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πού είναι".

Αν έχει επηρεάσει η απουσία του κόσμου: "Δεν το έχω ζήσει ως ποδοσφαιριστής αυτό που γίνεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Εμείς όταν παίζαμε σε γήπεδα με λίγο κόσμο, το αντιλαμβανόμασταν. Η γεμάτη Τούμπα δίνει ώθηση στον ΠΑΟΚ και φόβο στον αντίπαλο".

Ποιος παίκτης του αρέσει από Άρη και ΠΑΟΚ: "Ο Γκάμα είναι παίκτης που χειρίζεται καλά την μπάλα. Η απουσία του φάνηκε με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Τζόλη, ένα παιδί που βοήθησε πολύ φέτος και έχει άλλα στοιχεία. Είναι άλλο το στιλ των δυο ομάδων στο πώς αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια".

Για τον Τζόλη: "Οι άνθρωποι γύρω του παίζουν ρόλο. Με όλα αυτά που συμβαίνουν τη φετινή σεζόν, δεν ξέρεις αν θα πάρει μια σωστή απόφαση. Θα πρέπει αν εστιάσει στο τι θέλει παραπάνω. Καμία φορά κι εμάς μας φούσκωναν τα μυαλά όταν ήμασταν ποδοσφαιριστές".

Αν θεωρεί ότι έκανε λάθη στην καριέρα του: "Έκανα πολλά. Δεν θέλω να πω. Αυτά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και ίσως να έπαιρνα μια άλλη απόφαση".

Αν ήταν λίγο νευρικός όταν έπαιζε: "Να ρωτήσετε αυτούς που ήταν συμπαίκτες μου. Νομίζω πως όχι. Σαν ομογενής ερχόμενος από τη Γερμανία ήμουν κλειστός δε γνώριζα τη γλώσσα στην πορεία άλλαξε αυτό. Ίσως ξέρει ο Σαλπιγγίδης. Παίζαμε από μικροί μαζί και είναι ο κατάλληλος".

Την πρόβλεψή του για Κύπελλο και πλέι οφ: "Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα βγει δεύτερος, έχει μια πορεία πιο σταθερή. Στο Κύπελλο δεν γίνονται προβλέψεις. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον κερδίσει", είπε ο Γιώργος Θεοδωρίδης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags