Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δήλωση-φωτιά για τον ΠΑΟΚ: "Ο Γκαρσία κρατιέται μα νύχια και με δόντια..."
| 2021-04-15 20:54:00

Δήλωση-φωτιά για τον ΠΑΟΚ: "Ο Γκαρσία κρατιέται μα νύχια και με δόντια..."

Sportdog Team
Δήλωση-φωτιά για τον ΠΑΟΚ: "Ο Γκαρσία κρατιέται μα νύχια και με δόντια..."

Γιατί ο Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται στα... όριά του, τι προσπαθεί να αποφύγει και ποιο είναι το πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Ιβάν Σαββίδης για την επόμενη ημέρα του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Τσίου.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης μίλησε για τον Πάμπλο Γκαρσία και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Τάσος Τσίου δήλωσε:

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Εξελίσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Καθημερινά βλέπουμε δημοσίευση για το όνομα του. Από όσο τον ξέρω σαν άνθρωπο, θα έλεγα ότι δεν είναι δικό του όλο το βάρος για την εικόνα που δείχνει η ομάδα που δεν μπορεί να βρει σταθερότητα και βλέπουμε σκαμπανεβάσματα και όχι ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα παίρνει αποτελέσματα χάρη στην ποιότητα κάποιων παικτών και όχι συνολικά. Αυτό δεν το επωμίζεται ο Πάμπλο άλλα αυτό είναι έργο των προηγούμενων προπονητών».

Αν του φαίνεται πιεσμένος ο Γκαρσία: «Νομίζω ναι. Κάθε προπονητής που έρχεται στην ομάδα νιώθει πίεση. Ο Πάμπλο ξέρει τον ΠΑΟΚ, τον ζήσαμε και ως ποδοσφαιριστή. Νομίζω ότι χάνει κάπου στη χημεία το όλο θέμα. Είχα έναν προπονητή 15 χρόνια και όταν αυτός δεν ένιωθε καλά δεν ένιωθα κι εγώ. Αυτό συμβαίνει πλέον και στο ποδόσφαιρο, οι ψυχολογίες των παικτών είναι πολλές. Ο Πάμπλο κρατιέται μα νύχια και με δόντια για να μην ξεσπάσει τον χαρακτήρα του.

Βγάζει πάθος και τρέλα κι δεν ξέρω αν είναι καλό να γίνει τώρα που είναι προπονητής. Καλά τον ζήσαμε έτσι ως ποδοσφαιριστή άλλα τώρα είναι προπονητής. Δεν είναι δικό του όλο το φταίξιμο και το γνωρίζει ο κόσμος. Αν ήταν σε άλλη φάση θα ήταν διαφορετικά. Γι αυτό τα έβαλαν και με τους παίκτες και όχι με τον Γκαρσία. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι τελευταίας δεκάρας και οι φίλαθλοι βλέπουν ότι δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν. Πιστεύω ότι αν του δώσουν χρόνο να χτίσει τη νέα ομάδα στον ΠΑΟΚ ίσως δούμε καλύτερα πράγματα και να κριθεί στην επόμενη σεζόν.

Αν θυμηθούμε όταν ανέλαβε, η ομάδα έπαιζε στα κόκκινα επί 90 λεπτά. Τρομερό πρέσινγκ ψηλά αλλά στο ποδόσφαιρο θες τύχη αλλά και την ικανότητα κάποιων παικτών. Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η ομάδα έχανε βαθμούς και λέγαμε πώς γίνεται αυτό. Γενικά ξεκίνησε πολύ καλά άλλα τώρα ο ΠΑΟΚ είναι σε κατάσταση που δεν ικανοποιεί τον κόσμο».

Για το ότι δεν έγιναν μετάγραφες που ήθελε ο Γκαρσία: «Αν το δούμε έτσι, τότε το πρόβλημα μεταφέρεται στον κύριο Ιβάν Σαββίδη. Υπήρχε και το θέμα με το Financial Fair Play, εγώ δεν το ξέρω από μέσα. Οι κινήσεις που έγιναν τελευταία στιγμή δεν ξέρω αν ήταν επιλογές του Ρέμπε. Ήταν μεταγραφές που δεν έδωσαν τίποτα. Πήραμε παίκτη 3 εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. τον Τσόλακ) και τον δώσαμε δανεικό. Υποτίθεται παίρναμε έτοιμο παίκτη και αυτός δεν πατούσε καλά στο γήπεδο».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags