Facebook Pixel Τάκης Δούμας - Νέα Τούμπα: Αυτό περιμένουν στον ΠΑΟΚ για τη "Νέα Τούμπα" - Τι γίνεται μέχρι τότε με το παλιό γήπεδο
| 2021-04-15 22:25:00

Αυτό περιμένουν στον ΠΑΟΚ για τη "Νέα Τούμπα" - Τι γίνεται μέχρι τότε με το παλιό γήπεδο

Sportdog Team
Αυτό περιμένουν στον ΠΑΟΚ για τη "Νέα Τούμπα" - Τι γίνεται μέχρι τότε με το παλιό γήπεδο

Για το πως θα προχωρήσει η διαδικασία με την μετακόμιση του ΠΑΟΚ, στο Καυτατζόγλειο, μέχρι να γίνει η "Νέα Τούμπα" μίλησε ο αρχιτέκτονας και μηχανικός του έργου, Τάκης Δούμας, σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης

Τάκης Δούμας - Νέα Τούμπα: Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ, μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο του νέου γηπέδου θα αγωνίζεται στο Καυτατζόγλειο. Για τον τρόπο που θα γίνει αυτή η... μετάβαση μίλησε ο αρχιτέκτονας και μηχανικός του νέου project του "δικέφαλου του Βορρά".

Για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: "Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει απερίσκεπτα να πάει στο Καυτανζόγλειο. Δεν ξέρω κάτι για το Καυτανζόγλειο, δεν είναι της αρμοδιότητάς μου"
 
Για το πότε θα ωριμάσουν οι συνθήκες της νέας Τούμπας ώστε να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο ΠΑΟΚ: "Θεωρώ ότι πρώτη προϋπόθεση είναι να οριστικοποιηθεί η έκθεση του Προεδρικού Διατάγματος. Το περιμένουμε μέσα στο 2021. Την προηγούμενη φορά είπα ότι το θεωρώ κοντά στου Αγίου Δημητρίου, στα τέλη Οκτώβρη. Τότε περίπου θα έχουμε το προεδρικό διάταγμα. Είναι το καλοκαίρι στη μέση".
 
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί τη νέα περίοδο με έδρα το Καυτανζόγλειο: "Αν αναλογιστούμε ότι η νέα περίοδος ξεκινά τον Αύγουστο, δεν μπορεί να πει κανείς ότι τη νέα σεζόν θα παίξει στο Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έπαθε ότι έπαθε γιατί πριν πάρει την άδεια για το νέο γήπεδο, κατεδάφισε το γήπεδό της στη Ν. Φιλαδέλφεια. Οι αποστάσεις είναι μέρα με τη νύκτα. Δεν θα κατεδαφίσει το γήπεδο ο ΠΑΟΚ".
 
Για τη σπουδαιότητα του Προεδρικού Διατάγματος: "Είναι κλειδί. Είναι ασφαλιστική δικλείδα το Προεδρικό Διάταγμα και δίνει δυνατότητα για το επόμενο βήμα. Αν είμαστε τον Σεπτέμβρη και ξέρουμε ότι θα βγει τον Οκτώβρη το Προεδρικό Διάταγμα, μπορεί να πει κανείς: κερδίζω έναν ενδιάμεσο χρόνο και μετακομίζω. Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι θα κατεδαφιστεί η Τούμπα. Δεν πειράζεις καρφί στην Τούμπα αν δεν εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα. Είμαστε όμως στον τελικό δρόμο και μετά το καλοκαίρι θα περιμένουμε από βδομάδα σε βδομάδα το Προεδρικό Διάταγμα. Τώρα περιμένουμε το φάκελο στο Δήμο Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο για να προχωρήσουμε στη διαδικασία ανάθεσης του σχεδίου. Δεν θα αργήσει", είπε ο εμνευστής του έργου "Νέα Τούμπα", Τάκης Δούμας.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags