Facebook Pixel ΑΕΚ: Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου παίζει πολύ δυνατά
| 2021-04-16 12:00:00

Ποιοι… ψηφίζουν Μιλόγεβιτς από Λουτσέσκου - Οι πρώτες μεταγραφές Βλάνταν στην ΑΕΚ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ποιοι… ψηφίζουν Μιλόγεβιτς από Λουτσέσκου - Οι πρώτες μεταγραφές Βλάνταν στην ΑΕΚ!

Πώς μπορεί ο Σέρβος να "προσπεράσει" τον Ραζβάν στη λίστα της Ένωσης. Ποιοι τον θέλουν στην ομάδα και ποιο το προφίλ του σύμφωνα με όσα έχει κάνει στην καριέρα του. Οι πρώτες του κινήσεις, εφόσον αναλάβει τα ηνία.

 

ΑΕΚ: Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου παίζει πολύ δυνατά στην επικαιρότητα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ μετά το τέλος της σεζόν. Ωστόσο στην εξίσωση υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι αυτός η διάδοχη κατάσταση, εφόσον αποφασιστεί να μη συνεχίσει ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας.

Και αυτό γιατί ο Λουτσέσκου έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του για το πρωτάθλημα του 2018 με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι πολύ αρνητικό στον κόσμο της ΑΕΚ γύρω από το πρόσωπό του. Οπότε είναι φυσικό ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και του Πανιωνίου να είναι πιο συμπαθής στους Ενωσίτες οπαδούς, οι οποίοι δεδομένα δεν θέλουν να ξαναζήσουν, σαν σε ντεζαβύ, παρόμοιο διχασμό με αυτό που βίωσαν στο παρελθόν με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τί λένε στη Σερβία για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς; «Για μένα είναι ένας από τους μεγαλύτερους Σέρβους προπονητούς. Είναι ο καλύτερος στον Ερυθρό Αστέρα τα τελευταία 30 χρόνια, από το 1991 που η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης», αναφέρει στο Sportdog.gr ο ρεπόρτερ της ομάδας του Βελιγραδίου, Γιόβαν Τέρζιτς.

«Βοήθησε την ομάδα να επιστρέψει σε ευρωπαϊκές οδούς παίζοντας δύο συνεχόμενες χρονιές σε Europa League και Champions League», προσθέτει.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι θιασώτης της γερμανικής ποδοσφαιρικής κουλτούρας. Ανήκει στην γερμανική σχολή προπονητικής. Παρακολουθούσε συστηματικά Σάλτσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης όταν κοούτσαρε τις δύο ομάδες ο Άντι χούτερ, ο οποίος είναι το πρότυπό του και πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία της Γκλάντμπαχ. Η τελευταία σύμφωνα με το Kicker» θα πληρώσει 7,5 εκατ. ευρώ στην Άιντραχτ και μάλιστα αν προλάβαινε και την τετράδα του Champions League, το ποσό θα έφτανε τα 10 εκατ. ευρώ.

«Οι ομάδες του Μιλόγεβιτς παίζουν με μεγάλη πειθαρχία. Είναι φοβέρες στην άμυνα. Ο Βλάνταν παίρνει το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές του. Τους κάνει να μάχονται μέχρι το τελευταίο λεπτό», επισημαίνει ο Σέρβος συνάδελφος.

Το αγαπημένο σύστημα του Μιλόγεβιτς είναι το 4-2-3-1. «Του αρέσει να χρησιμοποιεί στις πτέρυγες φουλ-μπακ έτσι ώστε να ενισχύει την άμυνά του», υπογραμμίζει ο Γιόβαν Τέρζιτς.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ με Μιλόγεβιτς θα κληθεί να ενισχυθεί σίγουρα στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα άκρα με ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν σε αυτά τα χαρακτηριστικά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Λουτσέσκου στην ΑΕΚ... πρόβλημα για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Πριν τον Μαρινάκη, μίλησε με Μελισσανίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags