Facebook Pixel Sportdog.gr | Είδηση-"μπουμ" στην ΑΕΚ! Αυτόν θέλει να φέρει στην Ένωση ο Τίγρης - Χτυπάει το πρωτάθλημα
| 2021-04-16 13:03:00

Είδηση-"μπουμ" στην ΑΕΚ! Αυτόν θέλει να φέρει στην Ένωση ο Τίγρης - Χτυπάει το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Είδηση-"μπουμ" στην ΑΕΚ! Αυτόν θέλει να φέρει στην Ένωση ο Τίγρης - Χτυπάει το πρωτάθλημα

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τον προπονητή που αναζητεί η ΑΕΚ και το συνεχιζόμενο σίριαλ Λουτσέσκου - Παρότι ο κόσμος, ειδικά της ΑΕΚ, στην πλειονότητά του είναι κατά της πρόσληψης του Ραζβάν Λουτσέσκου, το θέμα παραμένει ανοιχτό...

 

ΑΕΚ: Παρότι ο κόσμος, ειδικά της Ένωσης, στην πλειονότητά του είναι κατά της πρόσληψης του Ραζβάν Λουτσέσκου, το θέμα παραμένει ανοιχτό και ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τα δεδομένα της υπόθεσης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μελισσανίδης θέλει να πάει σε μια λύση που θα του εγγυάται πρωταθλητισμό όσο πιο άμεσα γίνεται και γι' αυτό έχει εξεταστεί ο Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος θα κάνει ένα ραντεβού με ομάδα στην Ιταλία. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός για την ΑΕΚ και προφανώς και ο Μελισσανίδης δεν είναι αρνητικός για εκείνον. Ένα βασικό ζήτημα είναι το οικονομικό όμως, γιατί δεν νομίζω να φτάσει σε ένα ύψος πρότασης 1,5 εκατ. ευρώ για εκείνον και τους συνεργάτες του», τόνισε.

Όσο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους άλλους προπονητές που εξετάστηκαν ή εξετάζονται, είπε: «Ο Μιλόγεβιτς είναι δεδομένα στα υπόψη της ΑΕΚ. Ένας άνθρωπος που συνεργάζεται με την ομάδα εξωτερικά έχει μπει ενδιάμεσος. Δεν είναι ο νούμερο ένα στόχος αυτή τη στιγμή, αλλά είναι στο κάδρο και πιθανώς το όνομα να παίξει και πιο σοβαρά στην πορεία. Κάποιοι προπονητές, όπως οι Βαλβέρδε, Σετιέν, Ζαρντίμ και Σίλβα, δεν ενδιαφέρονται να δουλέψουν στην Ελλάδα, γι’ αυτό και έμειναν εκτός. Ο Κίκε Φλόρες είναι μια περίπτωση που ίσως απασχολήσει στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags