Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: "Μάχη" ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για διεθνή άσο της Σεβίλλης - Σπουδαίο όνομα - Θα κάνει τη διαφορά
| 2021-04-16 16:46:00

"Μάχη" ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για διεθνή άσο της Σεβίλλης - Σπουδαίο όνομα - Θα κάνει τη διαφορά!

Sportdog Team
"Μάχη" ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για διεθνή άσο της Σεβίλλης - Σπουδαίο όνομα - Θα κάνει τη διαφορά!

Πολύπειρος παίκτης των ευρωπαϊκών γηπέδων βρίσκεται στα μεταγραφικά "ραντάρ" των δύο Δικεφάλων. Το "βαρύ" συμβόλαιο που θα ζητήσει, η φήμη που έχει στις ευρωπαϊκές αγορές και το μεγάλο του πλεονέκτημα.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ψάχνονται έντονα για τερματοφύλακα το καλοκαίρι, με το όνομα του Τόμας Βάτσλικ να έχει ακουστεί και για τους δύο "Δικεφάλους". Πρόκειται για τον 32χρονο γκολκίπερ της Σεβίλλης, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Ισπανούς.

Ο έμπειρος Τσέχος τερματοφύλακας φοράει τη φανέλα της Σεβίλλης από το 2018 μέχρι σήμερα, έχοντας καταγράψει συνολικά 93 συμμετοχές. Μάλιστα μέχρι το 2020 ήταν ο βασικός γκολκίπερ των Σεβιγιάνων!

Το βασικό πλεονέκτημα του Βάτσλικ είναι τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του. Είναι πολύ καλός στα τετ α τετ, τη στιγμή που ξέρει μπάλα και μπορεί να παίξει άνετα με την μπάλα στα πόδια. Από την άλλη, το μεγαλύτερο ίσως μειονέκτημα είναι το ύψος του. Αν δεν είχε ύψος μόλις 1.88, ίσως η καριέρα που έκανε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Η Σεβίλλη αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Τσέχο. Επομένως το γεγονός ότι ο 32χρονος θα λογίζεται προσεχώς ελεύθερος στην αγορά, κάνει πιο εύκολη την αρχική προσέγγισή του από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Βέβαια, το συμβόλαιο του Βάτσλικ μικρό δεν το λες. Και ο παίκτης φημίζεται για... σκληρός διαπραγματευτής. Άρα αν κάποια ελληνική ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της, θα πρέπει να του δώσει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο ρόστερ της!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags