Facebook Pixel Γιαγιά Τουρέ: Αποκάλυψη - Αυτό είναι το όνειρο του Γιαγιά Τουρέ - Εκεί θέλει να γίνει προπονητής!
| 2021-04-16 23:50:00

Αποκάλυψη - Αυτό είναι το όνειρο του Γιαγιά Τουρέ - Εκεί θέλει να γίνει προπονητής!

Sportdog Team
Αποκάλυψη - Αυτό είναι το όνειρο του Γιαγιά Τουρέ - Εκεί θέλει να γίνει προπονητής!

Συνέντευξη σε μέσο έδωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, όπου έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το μέλλον του. Μάλιστα μίλησε και για ποιο είναι το όνειρό του και σε ποιον πάγκο ομάδας θέλει να βρεθεί κάνοντας τους πάντες να ανυπομονούν 

Γιαγιά Τουρέ - Μπαρτσελόνα: Ο Ιβοριανός πρώην ποδοσφαιριστής έχει κρεμάσει τα... παπούτσια του εδώ και ένα χρόνο και δουλεύει σαν βοηθός προπονητή στην Ολιμπίκ Ντονέτσκ, από τις 10 Φεβρουαρίου του 2021. Ο παλαίμαχος άσος των "ερυθρολεύκων" έδωσε συνέντευξη στο καταλανικό σταθμό "Cadena Ser", λέγοντας ότι θέλει να συνεχίσει να είναι προπονητής και το όνειρό του είναι να υπάρξει στην άκρη του πάγκου των "μπλαουγκράνα".

"Ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην Ουκρανία για τη λήψη πτυχίου προπονητή. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, πάντα ήμουν φίλος της Μπαρτσελόνα και είναι η ομάδα στην οποία θέλω να καταλήξω. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Μπαρτσελόνα Β' ή στη Γιούβενιλ αλλά θέλω να δουλέψω στην Μπαρτσελόνα μια ημέρα. Θα μου άρεσε να δουλέψω στη Μασία. Τελειώνω τη λήψη πτυχίου και ύστερα έχω τη φιλοδοξία να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Θα μου άρεσε να ξεκινήσω στη Μασία. Έχω ακόμα σπίτι στη Βαρκελώνη, γιατί η ζωή μου είναι εκεί", είπε ο Γιαγιά Τουρέ για την προοπτική εργασίας του στην Μπαρτσελόνα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags