Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουνές Μπελχαντά: "Κόλαση" για Μπελχαντά μετά το "ντου" Ολυμπιακού - Χαμός στη Γαλατασαράι!
| 2021-04-16 20:14:00

"Κόλαση" για Μπελχαντά μετά το... ντου" Ολυμπιακού - Χαμός στη Γαλατασαράι!

Sportdog Team
"Κόλαση" για Μπελχαντά μετά το... ντου" Ολυμπιακού - Χαμός στη Γαλατασαράι!

Τί συμβαίνει με τον Μαρονικό μπαλαδόρο που βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών; Αποκάλυψη από Τουρκία για τις... βαριές κουβέντες του Φατίχ Τερίμ στον πρόεδρο της Γαλατασαράι.

Ολυμπιακός - Γιουνές Μπελχαντά: Η απόφαση της Γαλατασαράι να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιουνές Μπελχαντά έφερε... πόλεμο στο εσωτερικό της ομάδας, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Η εφημερίδα "Sabah" αναφέρει πως ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Φατίχ Τερίμ, διαπληκτίστηκε έντονα με τον πρόεδρο, Μουσταφά Τσενγκίζ, για το θέμα του Μαροκινού άσο, για τον οποίο φέρεται να έχει κάνει κρούση ο Ολυμπιακός.

Ο Τσενγκίζ εξοργίστηκε με τη στάση του Τερίμ και του τηλεφώνησε για εξηγήσεις. Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Τσενγκίζ απείλησε τον Τερίμ ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει στις 30 Ιουνίου. «Τελειώνουμε άμεσα τον Μπελχαντά και μετά τον Μάιο δεν θα ανανεώσουμε το συμβόλαιο σου» φέρεται να τόνισε ο πρόεδρος της Γαλατά.

«Πρόεδρε μου, δεν θα είσαι εσύ εδώ μετά τον Μάιο», φέρεται να απάντησε ο Τερίμ στον Τσενγκίζ, υπονοώντας ότι ο Τούρκος παράγοντας θα χάσει στις προεδρικές εκλογές που θα προηγηθούν στην τουρκική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags