Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οριστικό! Αυτός μένει εκτός του αγώνα με τον Άρη - Δύο παίκτες του ΠΑΟ για μια θέση στην ενδεκάδα
| 2021-04-16 21:58:00

Οριστικό! Αυτός μένει εκτός του αγώνα με τον Άρη - Δύο παίκτες του ΠΑΟ για μια θέση στην ενδεκάδα

Sportdog Team
Οριστικό! Αυτός μένει εκτός του αγώνα με τον Άρη - Δύο παίκτες του ΠΑΟ για μια θέση στην ενδεκάδα

Με προβλήματα σε βασικούς παίκτες της ενδεκάδας θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τους Κίτρινους την Κυριακή (18/4) στο "Απ. Νικολαΐδης". Έτσι μόλις μια μέρα για την είδηση για την απουσία του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ο Λάζλο Μπόλονι είδε ακόμα έναν αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή να μένει στα... πιτς

Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Ο αγώνας της Κυριακής με τον Άρη είναι καθοριστικής σημασίας για την υπόθεση Ευρώπη, για τους Πράσινους, όμως τα προβλήματα θα είναι πολλά για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Έτσι μετά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που έπαθε θλάση και τέθηκε εκτός δράσης, ούτε ο Ολλανδός αμυντικός θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους Κίτρινους και πλέον κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη (21/4). 

Πλέον για την θέση του Έλληνα εξτρέμ θα την διεκδικήσουν οι Αϊτόρ και ο Νγκμπακοτό, με τον Ισπανό να έχει ένα μικρό προβάδισμα, λόγω της κατάστασης που βρίσκεται, με τα πάντα να κρίνονται στην προπόνηση του Σαββάτου (17/4).

Έτσι με τον Μπαρτ Σένκεφελντ και αυτόν εκτός ο Παναθηναϊκός φαίνεται να αγωνίζεται με τους: ιούδης, Μολό, Χουάνκαρ, Νιάς, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags