Facebook Pixel ΑΕΚ: Ούτε Λουτσέσκου, ούτε Μιλόγεβιτς - Αυτόν θέλει για προπονητή η ΑΕΚ - Δεν πάει το μυαλό σας
| 2021-04-16 22:36:00

Ούτε Λουτσέσκου, ούτε Μιλόγεβιτς - Αυτόν θέλει για προπονητή η ΑΕΚ - Δεν πάει το μυαλό σας

Sportdog Team
Ούτε Λουτσέσκου, ούτε Μιλόγεβιτς - Αυτόν θέλει για προπονητή η ΑΕΚ - Δεν πάει το μυαλό σας

Φαίνεται ότι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά για το νέο προπονητή της Ένωσης και τα ονόματα που ακούγονταν μάλλον ήταν ο... καπνός μιας και το βράδυ της Παρασκευής ένα νέο όνομα έκανε την εμφάνισή του με τις πληροφορίες να κάνουν λόγω ότι βρίσκεται στην κορυφή της "κιτρινόμαυρης" λίστας 

ΑΕΚ - Ερόλ Μπουλούτ: Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του ΟΦΗ και της Βέροιας και πρώην τεχνικός της Φενέρμπαχτσε είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης το καλοκαίρι. Ο Τούρκος προπονητής ήταν στο... τιμόνι των "καναρινιών" μέχρι τις 25 Μαρτίου, όπου μετά το 1-1 με την Μπεσίκτας αποτέλεσε παρελθόν. Υπενθυμίζουμε ότι το βήμα για να φτάσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης το πήρε μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα, όταν με την Αλάνιασπορ έφτασαν μέχρι τον τελικό του κυπέλλου όπου τελικά ηττήθηκαν με 2-0 από την Τράμπζονσπορ.



Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Ερόλ Μπουλούτ, βρίσκεται πιο ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, παρά τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία δύο ετών με τον Σέρβο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags