Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό... φωνάζει η Θύρα 13 για τον Βοτανικό - Χοντρό παιχνίδι - Γήπεδο στη Λεωφόρο;
| 2021-04-16 22:55:00

Γι’ αυτό... φωνάζει η Θύρα 13 για τον Βοτανικό - Χοντρό παιχνίδι - Γήπεδο στη Λεωφόρο;

του Νίκου Στεργίου
Γι’ αυτό... φωνάζει η Θύρα 13 για τον Βοτανικό - Χοντρό παιχνίδι - Γήπεδο στη Λεωφόρο;

"Ζουμερό" παρασκήνιο με αφορμή την ανακοίνωση από τους οργανωμένους του Τριφυλλιού για το νέο γήπεδο της ομάδας. Για ποιο λόγο αντέδρασε η Θύρα 13 για τον Βοτανικό και τι ισχύει για την προοπτική της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Παναθηναϊκός: Εσχάτως η Θύρα 13 μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, πήρε θέση για τις εξελίξεις στο γηπεδικό. Συγκεκριμένα απευθυνόμενοι προς Δήμο Αθηναίων και Alpha Bank, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν να μπει ένα τέλος στις καθυστερήσεις που αφορούν το πρότζεκτ, ενώ απαίτησαν διευκρινίσεις και για τη χρηματοδότηση του έργου.

Οι πληροφορίες του Sportdog είναι σαφείς. Ο Βοτανικός έχει μπει για τα καλά στις... ράγες και αυτομάτως, άρα, στην τελική ευθεία για να μπει επιτέλους το έργο σε φάση ωρίμανσης.

Είναι κοινό μυστικό πως η Θύρα 13 δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την προοπτική του Βοτανικού. Η Λεωφόρος ήταν και παραμένει ο τόπος που οι οργανωμένοι θα ήθελαν να στεγαστεί ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα πολλά χρόνια. Από το στόμα τους, άλλωστε, έχει ακουστεί πολλές φορές η ιαχή "γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο".

Γνωρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο της Λεωφόρου δεν υπάρχει ουσιαστικά στο "τραπέζι", έχουν αρχίσει να σκέφτονται τη στάση τους όσον αφορά τον Βοτανικό. Ποτέ δεν θα τον αγαπήσουν φυσικά, όπως τη φυσική έδρα του συλλόγου. Ο λόγος που αντιδρούν και φωνάζουν στην παρούσα φάση, είναι διότι θέλουν εφόσον η ομάδα μετακινηθεί στον Ελαιώνα, να συμβεί αυτό με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Γι' αυτό και δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα ψεγάδι στο τελικό deal.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags