Facebook Pixel Μανόλο Χιμένεθ - ΑΕΚ: Ατάκες... φωτιά από Χιμένεθ - "Αγαπώ την ΑΕΚ..." - "Είναι δύσκολη η κατάσταση... Δεν έχουμε λύσεις"
| 2021-04-16 23:45:00

Ατάκες... φωτιά από Χιμένεθ - "Αγαπώ την ΑΕΚ..." - "Είναι δύσκολη η κατάσταση... Δεν έχουμε λύσεις"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Χιμένεθ - "Αγαπώ την ΑΕΚ..." - "Είναι δύσκολη η κατάσταση... Δεν έχουμε λύσεις"

Σε ισπανικό μέσο μίλησε ο τεχνικός της Ένωσης και αναφέρθηκε στην τέταρτη θητεία του στην ομάδα, στις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά και στους στόχους που έχει η ομάδα ως το τέλος της φετινής χρονιάς

Μανόλο Χιμένεθ - ΑΕΚ: Στο ραδιοφωνικό σταθμό NeoFM της Σεβίλλης μίλησε ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης και αναφέρθηκε στην τέταρτη θητεία στον ομάδα. Ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" μίλησε για τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, αλλά και στον στόχο που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

"Είναι η τέταρτη φορά που δουλεύω στην ΑΕΚ, μια ομάδα με την οποία έχω κερδίσει πρωτάθλημα, Κύπελλο και την έχω οδηγήσει σε έξoδο στο Champions League. Έχω μια ξεχωριστή αγάπη για αυτό το κλαμπ και όταν με χρειάστηκαν και με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος δεν μπορούσα να πω όχι.

Ήρθα στην ΑΕΚ στο μέσο της σεζόν και ζούμε μια πολύ περίπλοκη και δύσκολη κατάσταση. Δεν είχαμε πολλές λύσεις καθώς 12 παίκτες πέρασαν Covid ενώ παράλληλα είχαμε πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς. Όμως δουλεύουμε και παλεύουμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε τέταρτοι στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμα στα πλέι οφ και θέλουμε να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη", είπε ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags