Facebook Pixel ΕΠΟ: Τρομερό παρασκήνιο για Κλάτενμπεργκ - Σε ποιον δίνει αναφορά για κάθε ραντεβού - Παίρνει... σκούπα!
| 2021-04-16 23:24:00

Τρομερό παρασκήνιο για Κλάτενμπεργκ - Σε ποιον δίνει αναφορά για κάθε ραντεβού - Παίρνει... σκούπα!

Του Ηλία Λιβάνιου
Τρομερό παρασκήνιο για Κλάτενμπεργκ - Σε ποιον δίνει αναφορά για κάθε ραντεβού - Παίρνει... σκούπα!

Τι φοβάται ο Άγγλος αρχιδιαιτητές της ΕΠΟ και ποιο είναι το ηχηρό μήνυμα που θέλει να περάσει για την επόμενη ημέρα της ελληνικής διαιτησίας. Το Sportdog.gr έχει το παρασκήνιο για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

ΕΠΟ: Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επιθυμεί να φύγει... ατσαλάκωτος και... αλέκιαστος από την Ελλάδα και γι’ αυτό προσέχει κάθε του κίνηση. Γνωρίζει ότι για τον προκάτοχό του, τον Πορτογάλο Μέλο Περέιρα, είχαν ειπωθεί διάφορα. Δεν τον ενδιαφέρει αν έχουν βάσει οι φήμες. Τον ενδιαφέρει να μην την πατήσει ο ίδιος, γιατί θέλει να κάνει καριέρα και ως παράγοντας διαιτησίας.



Αυτό που κάνει κάθε μέρα ο Αγγλος αρχιδιαιτητής είναι να ενημερώνει την ΟΥΕΦΑ για τις κινήσεις και τα ραντεβού του. Και στο φαρμακείο να πάει για να πάρει ασπιρίνη θα το πει στον αξιωματούχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας με τον οποίο επικοινωνεί κάθε μέρα, τηλεφωνικά ή μέσω sms.

Ο Κλάτενμπεργκ θα κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο τέλος της περιόδου στον πίνακα διαιτησίας και την επόμενη σεζόν θέλει να προχωρήσει με λίγους και καλούς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθούν εκτός πίνακα και διαιτητές που θεωρούνται κορυφαίοι για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Αγγλος θα κάνει εκκαθαρίσεις για να στείλει το μήνυμα στους υπόλοιπους ότι δεν ρισκάρει με την καριέρα του. Επιπλέον, σέβεται και τα λεφτά που παίρνει από την ΕΠΟ (μικτά φτάνουν τις 28.000 ευρώ το μήνα). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags