Facebook Pixel Θοδωρής Ζαγοράκης - ΕΠΟ: Κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Παρών ο Ζαγοράκης - Τι αλλάζει για το νέο πρωτάθλημα
| 2021-04-17 00:09:00

Κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Παρών ο Ζαγοράκης - Τι αλλάζει για το νέο πρωτάθλημα

Του Ηλία Λιβάνιου
Κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Παρών ο Ζαγοράκης - Τι αλλάζει για το νέο πρωτάθλημα

Ο "Ζαγόρ" πιάνει δουλειά και σχεδιάζει τις πρώτες αλλαγές που θα φέρει στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. Αναμένονται άμεσες εξελίξεις μετά το ραντεβού που θα κρίνει πολλά για την επόμενη σεζόν και όχι μόνο.

Θοδωρής Ζαγοράκης - ΕΠΟ: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης την προσεχή Δευτέρα και την Τρίτη δεν θα έχει επαφές μόνο για τις φωτογραφίες με τα υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα συμμετάσχει σε μίτινγκ που αφορούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι «χαρτογιακάδες» της Νιόν θα του δώσουν κατευθύνσεις για το τι πρέπει να γίνει μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία έχει ως απώτερο σκοπό να εφαρμόσει και την ολιστική μελέτη των FIFA - UEFA, αν όχι ολόκληρη, ένα σημαντικό μέρος της. Επιπλέον, θα συζητηθούν και τα οικονομικά της ΕΠΟ που δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση.

Όπως και να έχει, το θετικό στοιχείο στην συνάντηση είναι το γεγονός ότι ο Ζαγοράκης θα είναι... πρωταγωνιστής ουσίας και όχι κομπάρσος στις συγκεκριμένες συναντήσεις που θα έχουν ως στόχο να γίνουν βελτιωτικές κινήσεις στην ΕΠΟ, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags