Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάνοντας τάκλιν στο στίγμα της σύγχρονης μάστιγας
| 2021-04-18 04:33:00

Κάνοντας τάκλιν στο στίγμα της σύγχρονης μάστιγας

Sportdog Team
Κάνοντας τάκλιν στο στίγμα της σύγχρονης μάστιγας

Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, συνηθίζουμε να λέμε, θέλοντας να τονίσουμε την σημαντικότητα του βασιλιά των sports στη ζωή μας. Μήπως αυτή η φράση μπορεί να απομυθοποιηθεί και το ποδόσφαιρο να μπει σε δεύτερη μοίρα;

Βρισκόμαστε εν έτει 2021, εδώ που η τεχνολογία καλπάζει με γοργούς ρυθμούς, οι άνθρωποι έχουν την τάση και πλέον την ανάγκη, για όλο και περισσότερα υλικά αγαθά, εδώ που ο κόσμος προσπαθεί να αποκτήσει τα πάντα και το άγχος στις ψυχές του φαντάζει ανυπόφορο.

Δεν ακούγονται όλα τόσο ειδυλλιακά, ιδιαίτερα την στιγμή που μία πανδημία και ένας επικίνδυνος ιός έχει εισβάλλει στις ζωές μας και έμελλε να αλλάξει εξ’ολοκλήρου την καθημερινότητα όλων. Γενικότερα λοιπόν, οι ζωές μας, αν και θα έπρεπε δεδομένου της τρομακτικής αύξησης του βιοτικού επιπέδου να είναι καλύτερες, έχουν γίνει ακόμα πιο περίπλοκες. Για όλους τους ανθρώπους, για τους «κοινούς θνητούς» αλλά και τους σύγχρονους «ήρωες», τους διάσημους αθλητές.

Βλέπετε, αν και πολλοί πιστεύουν πως οι αθλητές έχουν μία ζωή στρωμένη σε ροδοπέταλα με όλες τις ανέσεις, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω λέγοντας πως οι περιπτώσεις αυτών είναι που αποτελούν τα μεγαλύτερα «ερωτηματικά». Ο καθημερινός «βομβαρδισμός» των μέσων μαζικής δικτύωσης, μας έχει δώσει την εντύπωση πως τα χρήματα και η απόκτηση υπέρλαμπρων αγαθών μπορεί να φέρουν την ευτυχία.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αντιλέγω πως μία ιδιαιτέρως εύπορη οικονομική κατάσταση κάνει την ζωή αρκετά ευκολότερη, απλά δεν είναι το «κλειδί» της ευτυχίας, όσο τετριμμένο και αν ακούγεται. Έτσι δυστυχώς, στην συνείδηση του απλού ανθρώπου, και πόσο περισσότερο των νεαρών παιδιών, έχει «σφηνώσει» η ιδέα της μεγαλομανίας και το όνειρο της πλειοψηφίας εξ’αυτών είναι η απόκτηση ιλλιγγιώδων χρηματικών πόρων και ανυπέρβλητης φήμης.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags