Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Έβγαλε αποστολή για Άρη ο Μπόλονι - Ποιους άφησε έξω - Αυτόν βάζει στα εξτρέμ!
| 2021-04-17 19:22:00

Έβγαλε αποστολή για Άρη ο Μπόλονι - Ποιους άφησε έξω - Αυτόν βάζει στα εξτρέμ!

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για Άρη ο Μπόλονι - Ποιους άφησε έξω - Αυτόν βάζει στα εξτρέμ!

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (18/4) παιχνίδι με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Παναθηναϊκός - Άρης: Χωρίς τους Σένκεφελντ και Χατζηγιοβάνη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και τονΣαβιέρ για λόγους τακτικής, θα αντιμετωπίσει τον Άρη το Τριφύλλι.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Κίτρινους, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Όσο για τα πλάνα του Μπόλονι για την ενδεκάδα; Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Διούδης, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Νιάς, Μολό, στο κέντρο θα παίξουν οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος.

Στα αριστερά της επίθεσης θα είναι ο Βιγιαφάνιες και στα αριστερά πιθανότατα ο Αϊτόρ αντί του Χατζηγιοβάνη. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μακέντα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags