Facebook Pixel ΑΕΚ – Μανόλο Χιμένεθ: Ατακάρες για Γαλανόπουλο - Τσιγκρίνσι! Γιατί έβαλε χέρι στον κόσμο για Τσιντώτα-Αθανασιάδη;
| 2021-04-17 20:36:00

Ατακάρες Χιμένεθ για Γαλανόπουλο - Τσιγκρίνσι! Γιατί έβαλε χέρι στον κόσμο για Τσιντώτα-Αθανασιάδη;

Sportdog Team
Ατακάρες Χιμένεθ για Γαλανόπουλο - Τσιγκρίνσι! Γιατί έβαλε χέρι στον κόσμο για Τσιντώτα-Αθανασιάδη;

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΚ – Μανόλο Χιμένεθ: Τον Κώστα Γαλανόπουλο αποθέωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στις καθιερωμένες δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά τη νίκη στο Βικελίδης επί του Άρη το κλίμα στην Ένωση είναι ανεβασμένο με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρεται σε Τσιντώτα-Αθανασιάδη αλλά και τον επιστρέψαντα Τσιγκρίνσκι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για:

-την κατάσταση στην ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Άρη: «Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με συναισθηματική κατάσταση, ειδικά για όσους είναι μέσα στην ομάδα. Εμείς ως επαγγελματίες οφείλουμε να βγάλουμε από το μυαλό μας όλες τις νίκες ή τις ήττες και να επικεντρωθούμε στη δουλειά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά παρά τα προβλήματα που έχουμε. Είναι προφανές ότι δουλεύουμε με περισσότερη όρεξη. Πλέον, αποτελεί παρελθόν η νίκη επί του Άρη. Αν πιστεύουμε πως η νίκη επί του Άρη θα μας δώσει πλεονέκτημα κόντρα στον Αστέρα, τότε θα είμαστε μπερδεμένοι και θα χούμε κάνει κάποιο λάθος. Πρέπει να μπούμε με ίδια διάθεση και συγκέντρωση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Είναι αλήθεια πως η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και διάθεση. Κόντρα στον Άρη οι παίκτες έδειξαν διάθεση. Το σημαντικό είναι να επανέρχονται ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα. Για παράδειγμα, ο Γαλανόπουλος επανήλθε. Ο Αλμπάνης είχε πρόβλημα στην προθέρμανση. Έρχονται δυνατά παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις απουσίες που έχουμε, γιατί σε κάποια παιχνίδια χρειάζεται να παίζουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές».

-τον Κώστα Γαλανόπουλο: «Είναι σημαντικός για την ομάδα, είναι ένας παίκτης που δεν έχει ταβάνι. Έχει περάσει αρκετά τη φετινή χρονιά, αλλά όποτε γύριζε βοηθούσε την ομάδα. Τον γνωρίζω από πολύ παλιά, από την Ακαδημία. Είναι τίμιος μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω απ’ αυτό. Επαναλαμβάνω δεν έχει ταβάνι, ελπίζω να πάει πολύ ψηλά».

-τους Τσιντώτα και Αθανασιάδη και το αν θα συνεχίσει ως βασικός ο πρώτος: «Όταν έφτασα υπήρχαν πολλές αμφιβολίες για τους δυο τερματοφύλακες. Δεν ήταν χαρούμενος ο κόσμος. Τώρα βλέπω δυο τερματοφύλακες που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι αρκετά άδικο και για τους δυο να τους... σταυρώνουμε για ένα ανθρώπινο λάθος. Και οι δυο είναι έτοιμοι να παίξουν. Μπορώ να υπολογίζω και τους δυο. Είναι στο ίδιο επίπεδο, σε ένα καλό επίπεδο».

-το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Περιμένω να προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στον αγώνα της κανονικής διάρκειας (σ.σ. το 2-2 στο ΟΑΚΑ). Δεχθήκαμε δυο γκολ από στατικές φάσεις. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Μετά κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και τελικά φέραμε ισοπαλία».

-το αν σκοπεύει να αλλάξει κάτι στην τακτική του προσέγγιση σε σχέση με το ματς με τον Άρη: «Η ΑΕΚ σε κάθε ματς έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε στο μυαλό μας πως θα παίξουμε και πιστεύω οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Ποτέ δεν είχα την αμφιβολία ότι η ομάδα τα δίνει όλα».

-την επιστροφή του Τσιγκρίνσκι: «Ο Τσιγκρίνσκι έχει την εμπειρία που πρέπει και τη δική μου εμπιστοσύνη. Θα ληφθεί η απόφαση για το πότε πρέπει να παίξει και πότε δεν πρέπει. Έχουμε δυο στόπερ που συνήθως παίζουν και έναν στόπερ που δεν έχει παίξει πάνω από δυο μήνες. Κι αυτός είναι ο Τσιγκρίνσκι. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουμε πολλούς για να επιλέξουμε. Και είναι καλό για τον αντίπαλο».

Δείτε τις δηλώσεις του Μανόλο:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags