Facebook Pixel Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα: Σταμάτησε στα δοκάρια ο Βόλος, 1-1 με ΠΑΣ Γιάννινα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-17 22:00:00

Σταμάτησε στα δοκάρια ο Βόλος, 1-1 με ΠΑΣ Γιάννινα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σταμάτησε στα δοκάρια ο Βόλος, 1-1 με ΠΑΣ Γιάννινα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague.

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα: Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, αφού και οι δύο ομάδες έχουν διασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4΄ με τον Σάντσες και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ισοφάρισε στο 29΄ με τον Λιάσο.

Απέναντι σε έναν ΠΑΣ που έχει το μυαλό του στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, οι γηπεδούχοι έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Μόλις στο 4΄, από κόρνερ του Μπαριέντος, ο Σάντσες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια ο Βόλος είχε δύο δοκάρια: στο 6΄ με γυριστό σουτ του Περέα και στο 12΄ με κεφαλιά του Νίνη. Η υπεροχή των Θεσσαλών, όμως, δεν έφερε το δεύτερο γκολ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην πρώτη ευκαιρία τους, στο 29΄. Ο Κλέιμαν δεν συγκράτησε τη μπάλα στο σουτ του Κάστρο και ο Λιάσος «ξετύλιξε» το... δώρο και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Ένα σουτ του Ντεντάκη ένω από την περιοχή που απέκρουσε ο Χουτεσιώτης (59΄) κι ένα άστοχο σουτ του Γροσδάνη σε αντεπίθεση του ΠΑΣ (83΄) δεν ήταν αρκετά για να «σπάσουν» την ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (86΄ Κιάκος), Νίνης, Κρητικός (82΄ Μπάλλας), Σάντος (60΄ Μπαρτόλο), Περέα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς (46΄ Σάλιακας), Κάστρο (69΄ Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (69΄ Γροσδάνης), Μπρένερ (69΄ Λώλης), Παμλίδης (88΄ Δούμτσης)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags