Facebook Pixel Super League Playoffs: Πέφτουν κορμιά για το ευρωπαϊκό εισιτήριο!
| 2021-04-18 10:15:00

Super League Playoffs: Πέφτουν κορμιά για το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Sportdog Team
Super League Playoffs: Πέφτουν κορμιά για το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη.

Τα playoffs της Super League έχουν πάρει φωτιά, με τέσσερις ομάδες να μάχονται για τρεις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, με τις ισορροπίες ανάμεσά τους να είναι λεπτές.

Από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη. Ο «δικέφαλος του βορρά» παραμένει αήττητος φέτος στην Τούμπα στα εν Ελλάδι δρώμενα (11-5-0), γεγονός το οποίο παίζει τον δικό του ρόλο στο σετ αποδόσεων όπου η τιμή του άσου είναι στο 2.40 και αντίστοιχα το διπλό στο 2.85. Πέραν τούτου και η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου στην πλευρά των «ερυθρόλευκων» μετά την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, δίνει έναν «κλικ» στην έδρα.

Βάσει ρυθμού και αγωνιστικής εικόνας το τελευταίο διάστημα, το over 2,5 γκολ στο 2.15 αποτελεί μία καλή εναλλακτική μακριά από σημεία. Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία σκοράρει κατά μέσο όρο 2,4 γκολ ανά ματς εντός φέτος, την ώρα που απέναντί του βρίσκεται η μακράν ποιοτικότερη και παραγωγικότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος (73 γκολ συνολικά).

Νωρίς το μεσημέρι, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη στην Λεωφόρο. Αμφότεροι αναζητούν αντίδραση μετά από τις ήττες που γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα. Οι «πράσινοι» φέρουν τον τίτλο του φαβορί, λόγω της εξαιρετικής παρουσίας που έχουν εντός έδρας (7-3-0 το σερί), αλλά και της φόρμας παικτών-κλειδιά (Μακέντα 4 γκολ σε 3 ματς).

Οι «κίτρινοι» μακριά από το «Βικελίδης» αγνοούν τη νίκη από τις αρχές Φεβρουαρίου, στοιχείο όχι τόσο ενθαρρυντικό. Στο 2.40 κοστολογείται ο άσος, ενώ βάση της πρόσφατης παράδοσης και της βαθμολογικής σπουδαιότητας της αναμέτρησης, το combo bet under & Νo Goal στο 1.85.

Τέλος, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης στο Ο.Α.Κ.Α, θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική πορεία της. Οι Αρκάδες μπορεί να μην έχουν νίκη έως τώρα στα playoffs, ωστόσο έκαναν ήδη «ζημιές» και αποτελούν τον απόλυτο ρυθμιστή για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε την ευκαιρία να δουλέψει με λιγότερη πίεση έπειτα από το πρώτο τρίποντο της «Ένωσης» στην διαδικασία. Ο άσος και εδώ έχει τον πρώτο λόγο, στο 1.60. Λαμβάνοντας κάποιος υπόψιν την πρόσφατη παράδοση και την εικόνα των δύο αναμετρήσεων της κανονικής περιόδου, μπορεί να κοιτάξει προς την ενισχυμένη απόδοση του 3.75 στο combo 1 & G/G.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags