Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Επιβεβαίωση Sportdog για Λουτσέσκου - Ποια Πάρμα; Αυτή ομάδα τον θέλει από Ιταλία!
| 2021-04-18 15:36:00

Επιβεβαίωση Sportdog για Λουτσέσκου - Ποια Πάρμα; Αυτή ομάδα τον θέλει από Ιταλία!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog για Λουτσέσκου - Ποια Πάρμα; Αυτή ομάδα τον θέλει από Ιταλία!

Νέα ενδιαφερόμενη για τον Ρουμάνο προπονητή σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Η Σαμπντόρια φέρεται σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ρουμανίας GSP.ro, να εξετάζει την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, που είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Αλ Χιλάλ στις 14 Φερβουαρίου, μετά 594 ημέρες.

Όπως αναφέρει, ο 52χρονος προπονητής, που κέρδισε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ, «θα μπορούσε να  αντικαταστήσει το καλοκαίρι,  τον 69χρονο Κλαούντιο Ρανιέρι, στον πάγκο της Σαμπντόρια και να εκπληρώσει το όνειρό του να προπονήσει στην Serie A». 

«Εάν αυτή η κίνηση δεν γίνει στο τέλος, ο Λουτσέσκου Jr,είναι το φαβορί για την θέση του προπονητή στην ΑΕΚ», αναφέρει το GSP.ro, αλλά και ο αθλητικός τηλεοπτικός σταθμός της Ρουμανίας, Digi Sport, υπογραμμίζοντας πάντως ότι «οι ένθερμοι υποστηρικτές της ΑΕΚ δεν ξεχνάνε το παρελθόν του Ραζβάν Λούσεσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ».

Θυμίζουμε ότι το Sportdog σας είχε αναλύσει σε προηγούμενο θέμα την υπόθεση Λουτσέσκου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το ενδιαφέρον που "έσκασε" τις τελευταίες 24 ώρες από την Ιταλία για τον Ρουμάνο δεν είναι από την Πάρμα, αλλά από άλλη ομάδα, όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags