Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Λάθος του Διούδη στο γκολ, τον… έχασε ο Βέλεθ - "Κλείστηκε" ο Βιγιαφάνιες, μόνος του ο Μακέντα
| 2021-04-18 17:14:00

Λάθος του Διούδη στο γκολ, τον… έχασε ο Νιας - "Κλείστηκε" ο Βιγιαφάνιες, μόνος του ο Μακέντα

Λάθος του Διούδη στο γκολ, τον… έχασε ο Νιας - "Κλείστηκε" ο Βιγιαφάνιες, μόνος του ο Μακέντα

Ποιοι... χρεώνονται την ήττα του Παναθηναϊκού, ο μοιραίος και τα λάθη στην άμυνα. Ποιοι κινήθηκαν σε καλά επίπεδα απόδοσης παρά το τελικό αποτέλεσμα και το μέτριο ματς του Βιγιαφάνιες που δυσκόλεψε τους Πράσινους.

Παναθηναϊκός - Άρης: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού, στο ματς-τελικό με τον Άρη στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ, που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 2-1.

Διούδης: Στο πέναλτι που εκτελεί ο Μάνος επιλεγεί τη σωστή γωνία, με την μπάλα να του κάνει το χατήρι, να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να περνάει έξω. Όταν χρειάστηκε φώναξε "παρών", όπως χαρακτηριστικά συνέβη με το σουτ του Μαντσίνι στο 49' και το εξ επαφής τετ α τετ του Μάνου στο 78'. Στο 2-1 του Ματέο Γκαρσία, ο Αργεντινός εκμεταλλεύεται την ασταθή του απόκρουση.

Χουάνκαρ: Συνεχίζει τις πολύ καλές επιθετικά του εμφανίσεις. Μετά τις δύο ασίστ στην Τρίπολη, αυτή τη φορά ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε νέα εκπληκτική σέντρα με αποδέκτη τον Σανκαρέ για το 1-0 του Παναθηναϊκού. Αμυντικά, ιδίως στο δεύτερο μέρος, αντιμετώπισε προβλήματα.

Βέλεθ: Καλό ματς από τον Ισπανό στόπερ. Κέρδισε αρκετές μονομαχίες στην "πράσινη" άμυνα. Η μπάλα πέρασε αρκετά από τα πόδια του και βοήθησε στην ανάπτυξη. Στη φάση του 1-1 από τον Μάνο βρίσκεται εκτός θέσης.

Νιάς: Κλήθηκε να καλύψει, ελέω απουσιών, τη θέση του στόπερ. Όπως και ο Βέλεθ βοήθησε σημαντικά στην κυκλοφορία. Highlight το φανταστικό τάκλιν στον Μάνο στο πρώτο ημίχρονο. Στα αρνητικά, το γεγονός ότι στη φάση του 1-1 από τον Μάνο είναι εκτός θέσης. Στο 2-1 ο Ματέο Γκαρσία προλαβαίνει και του "τσιμπά" την μπάλα, για να σκοράρει προ κενής εστίας.

Μολό: Ο Γάλλος έχει ένα χαρακτηριστικό. Σε κάθε ματς, δεν πέφτει κάτω από ένα συγκεκριμένο σημείο η απόδοσή του. Δεν πήρε πολλά ανεβάσματα, όμως και πάλι ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και στις μεταβιβάσεις του. Στο 1-1 του Άρη η... τύχη δεν του χαμόγελα και η μπάλα καταλήγει από εκείνον στον Μάνο.

Σανκαρέ: Έχει το... κοκαλάκι της νυχτερίδας. Έχει παίξει σε τόσο λίγα ματς, αλλά έχει καταφέρει να χρηστεί κιόλας τρεις φορές σκόρερ! Το γκολ με κεφαλιά που πετυχαίνει κόντρα στον Άρη ήταν και δύσκολο και όμορφο.

Αλεξανδρόπουλος: Πολύ τρέξιμο για ακόμη μια φορά. Χρεώνεται το πέναλτι στον Ρόουζ, αλλά όπως φαίνεται στο ριπλέι η παράβαση κακώς καταλογίζεται (και μάλιστα με τη χρήση VAR). Σε σχέση με άλλα παιχνίδια, είχε περισσότερο το νου του στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μαουρίτσιο: Από αυτόν ξεκινάει η φάση για το 1-0 του Σανκαρέ. Ο Βραζιλιάνος κλέβει την μπάλα στον άξονα, για να την υποδεχθεί ακριβώς μετά ο Χουάνκαρ και να... σερβίρει για το "πράσινο" προβάδισμα. Μελανό σημείο η κόκκινη κάρτα που δέχεται νωρίς στο δεύτερο μέρος (52'), που αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να χάσει μέτρα στο γήπεδο και τελικώς, να ηττηθεί κιόλας με 2-1. Με μια λέξη, μοιραίος!

Βιγιαφάνιες: Όντας κλεισμένος από τους παίκτες του Άρη, κατέβαινε χαμηλά για να πάρει την μπάλα και να φτιάξει παιχνίδι. Στο πρώτο 45λεπτο, βοήθησε τον Χουάνκαρ από τα αριστερά και στην άμυνα.

Αϊτόρ: Ο Ισπανός εξτρέμ πήρε θέση βασικού και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα από τα δεξιά. Ήταν συνεπής τακτικά και επιδίωκε να απειλεί στις αντεπιθέσεις.

Μακέντα: Είχε μερικές εντυπωσιακές ατομικές προσπάθειες, στις περισσότερες εκ των οποίων ωστόσο δεν είχε στηρίγματα. Μετά από συνεχόμενα ματς με γκολ, αυτή τη φορά "σίγησε".

Σάντσες: Πέρασε άμεσα σαν αλλαγή μετά την αποβολή του Μαουρίτσιο. Αμυντικά κέρδισε κάποιες "μάχες", αλλά συνολικά δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Καμπετσής: Μπήκε στο παιχνίδι για να δώσει επιθετική ώθηση στον Παναθηναϊκό, όμως ουσιαστικά δεν τροφοδοτήθηκε ποτέ.

Ενγκμπακοτό: Είχε τη διάθεση να τρέξει στο χώρο και να απειλήσει μέσω των αντεπίθεσεων. Οι φάσεις, πάντως, δεν του βγήκαν.

Μπουζούκης: Μεγάλο το διάστημα αποχής για τον Έλληνα επιτελικό χαφ. Τα στημένα που εκτέλεσε από τη στιγμή που μπήκε δεν ήταν καλά.

Καρλίτος: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφή έκπληξη στον Παναθηναϊκό - "Τέλος" Έλληνας άσος - "Χτυπάει" πρώην του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags