Facebook Pixel Super League 2: Πετάνε" για τη δεύτερη θέση τα Χανιά - Ισοπαλίες σε Άρτα και Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-18 17:39:00

"Πετάνε" για τη δεύτερη θέση τα Χανιά - Ισοπαλίες σε Άρτα και Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πετάνε" για τη δεύτερη θέση τα Χανιά - Ισοπαλίες σε Άρτα και Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της Super League 2 με τους Κρητικούς να καταφέρνουν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Απόλλων Λάρισας στη μάχη που δίνουν για την δεύτερη θέση. Στα άλλα παιχνίδια ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Εργοτέλη και Καραϊσκάκη - Δόξας Δράμας είχαμε ισοπαλίες με 1-1

Super League 2: Τα Χανιά κέρδισαν με 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας και πλέον βρίσκονται στο -4 από τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στα play off. Παράλληλα είχαμε και δύο ισοπαλίες σε Πάτρα και Άρτα με το ίδιο σκορ (1-1).

Στα Χανιά, η τοπική ομάδα, κέρδισαν με 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας και είναι σίγουροι για τα playoff του πρωταθλήματος, αλλά και -4 βαθμούς από την δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 9' ο Μπραμπίγια, με τους Θεσσαλούς να ισοφαρίζουν στο 12' με τον Ομπράντοβιτς. Τη νίκη την έδωσε στα Χανιά ο Τριανταφυλλάκος στο 16'.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης (83′ Ζιούλης), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος (83′ Σωτηράκος), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (72′ Σουντουρά), Κάσσος (56′ Γκίνο)

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Καμπέρης (46′ Μπαλογιάννης), Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (46′ Μπάμπης), Μπάλλας, Γιάκος (46′ Σούλτσε), Χατζής, Αθανασιάδης (66′ Γκουντρουμπής), Τασιούλης, Ομπράντοβιτς (66′ Σέχου)

Παναχαϊκή και Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς. Το σκορ άνοιξε ο Αραβίδης στο 13', με τον Κόνραντ να ισοφαρίζει στο 31'. Ο Εργοτέλης έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα playoffs, με την Παναχαϊκή και το Διαγόρα να διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στην άλλη αναμέτρηση το σκορ για τον Καραϊσκάκη Άρτας άνοιξε με τέρμα του Θεολόγου, ενώ οι Δραμινοί ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 με γκολ του Σαμπανίδη.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Πατάπης, Πλιάτσικας, Πάνος, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (93′ Αργυρόπουλος), Μπάτροβιτς (67′ Γιούσης), Μασούρας (67′ Τσερούτι), Αραβίδης, Κουσκουνάς

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Κατσούρι (63′ Κόλα), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτζάκης (80′ Κουάτενγκ), Τσέλιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Κωστανάσιος (67′ Μπουρσέλης), Ποζατζίδης (80′ Σερβιλάκης)

Καραϊσκάκης: Μπουργάνης, Φετεινίδης, Τάμπας, Θεολόγου, Λόβριτς, Κλιγκόπουλος, Μπρέμπος (31′ λ.τρ. Τσούτσης – 92′ Λουίς Φελίπε), Ρουμπαγκούκα (92′ Κορέλας), Δούμτσιος, Ναζίμ, Ρούνεϊ (80′ Δερμιτζάκης)

Δόξα Δράμας: Στεφανάκος, Παρασκευάς, Πινδώνης (72′ Μένσα), Μπολάκης (82′ Φυτόπουλος), Κουκόλης, Αγιώτης, Χάμοντ (86′ Σαμπανίδης), Παπαϊωάννου (72′ Μπελεβώνης), Μαυριάς, Κουτσιανικούλης, Κόντος (82′ Μπαράνκο)

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Super League 2

Σάββατο 17 Απριλίου

Διαγόρας - Τρίκαλα 2-0

Λεβαδειακός - Ιωνικός 1-2

Ιεράπετρα - Ξάνθη 1-2

Κυριακή 18 Απριλίου

Χανιά - Απόλλων Λάρισας 2-1

Καραϊσκάκης - Δόξας Δράμας 1-1

Παναχαϊκή - Εργοτέλης 1-1

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags