Facebook Pixel Πέτρος Μάνταλος - ΑΕΚ: Πάνω από Λιβάγια, Αραούχο και Λάζαρο ο Μάνταλος - Γι’ αυτό τον... γουστάρει ο Μελισσανίδης
| 2021-04-18 20:09:00

Πάνω από Λιβάγια, Αραούχο και Λάζαρο ο Μάνταλος - Γι’ αυτό τον... γουστάρει ο Μελισσανίδης

Sportdog Team
Πάνω από Λιβάγια, Αραούχο και Λάζαρο ο Μάνταλος - Γι’ αυτό τον... γουστάρει ο Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον έχει ξεχωρίσει εδώ και χρόνια, αποτελώντας την ποδοσφαιρική αδυναμία του ισχυρού άνδρα των "κιτρινόμαυρων". Γι' αυτό ο "Τίγρης" έσπευσε από φέτος, να σφραγίσει την παραμονή του στην ομάδα.

Πέτρος Μάνταλος - ΑΕΚ: Στην... άτυπη μάχη για τον MVP της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Πέτρος Μάνταλος νίκησε οριακά τον Έλντερ Λόπες. Ο αρχηγός της Ένωσης μοίρασε τις ασίστ για τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, όντας ουσιαστικά ο x factor για να έρθει η νίκη και το τρίποντο. 

Όλα αυτά τα χρόνια που φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Μάνταλος έχει ακούσει πολλά. Έχει μπει στο στόχαστρο, ακόμα και φορές που δεν έπρεπε καν κάτι τέτοιο να συμβεί. Την τελευταία τετραετία έχουν περάσει από την Ένωση καλοί παίκτες. Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Λιβάγια και τώρα Λιβάι Γκαρσία. Ο πιο σταθερά καλός παίκτης της ΑΕΚ όμως σε όλη αυτή τη διαδρομή, είναι ο Πέτρος Μάνταλος. Είτε αυτό σε κάποιους αρέσει, είτε όχι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον έχει ξεχωρίσει εδώ και χρόνια, αποτελώντας την ποδοσφαιρική αδυναμία του ισχυρού άνδρα των "κιτρινόμαυρων". Γι' αυτό ο "Τίγρης" έσπευσε από φέτος, να σφραγίσει την παραμονή του στην ομάδα. Με εκείνον αρχηγό θα μπει η Ένωση στο νέο της γήπεδο. Κι αυτό, είναι κάτι που αξίζει στον Πέτρο Μάνταλο. Μην ξεχνάμε, ότι μιλάμε για ένα παιδί που έχει περάσει και δύο χιαστούς...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags