Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τους... γλέντησε ο Ζίβκοβιτς, φοβερός και ο Μπάμπα – Αυτόν τον αρχηγό θέλει ο Γκαρσία!
| 2021-04-18 21:37:00

Τους... γλέντησε ο Ζίβκοβιτς, φοβερός και ο Μπάμπα – Αυτόν τον αρχηγό θέλει ο Γκαρσία!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τους... γλέντησε ο Ζίβκοβιτς, φοβερός και ο Μπάμπα – Αυτόν τον αρχηγό θέλει ο Γκαρσία!

Ο κορυφαίος του ντέρμπι και ποιοι έκαναν λάθη για τον ΠΑΟΚ, παρά τη μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό. Οι μάχες στην άμυνα και η εξαιρετική εμφάνιση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το Sportdog αξιολογεί την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ, που βρήκε τους "ασπρόμαυρους" δίκαια νικητές με 2-0!

Πασχαλάκης: Σε ανύποπτες φάσεις μπορεί να διακρίνει κανείς την αστάθειά του. Ωστόσο, σε αυτό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και ό,τι χρειάστηκε, το έκανε.

Βιεϊρίνια: Με ένα απευθείας φάουλ που εκτέλεσε και μια προβολή του από κόρνερ η οποία πέρασε λίγο άουτ, είχε δύο από τις καλύτερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ήταν αυτό που ήθελε για ένα τέτοιο ματς ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ίνγκασον: Έδωσε και κέρδισε αρκετές μονομαχίες κατά βάση απέναντι στον Ελ Αραμπί. Ήταν αποτελεσματικός στα περισσότερα μαρκαρίσματα, με κάποια αβίαστα λάθη ωστόσο στις μεταβιβάσεις του.

Κρέσπο: Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ο Κρέσπο επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις. Δεν άφησε κενούς χώρους στα μετόπισθεν, με εξαίρεση κάποιες λίγες φάσεις ιδίως στο πρώτο μέρος, στις οποίες βγήκε στην πλάτη του ο Μασούρας.

Ροντρίγκο: Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τόσο από τις προωθήσεις του Ρέαμπτσιουκ, όσο και από τον δραστήριο Μπρούμα. Στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, συμμετέχοντας στη φάση του 1-0 από τον Ζίβκοβιτς.

Αουγκούστο: Καλό παιχνίδι από τον δυναμικό χαφ. Ο Βραζιλιάνος έβαλε τα πόδια του στη... φωτιά, βοηθώντας στο ν' ανακτήσει ο ΠΑΟΚ μπάλες από τον άξονα. 

Σβαμπ: Όπως και ο Αουγκούστο, έτσι και Αυστριακός μέσος πήρε βαθμό πάνω από τη βάση. Δεν είχε την γνωστή επιτελική του δράση, όμως βοήθησε σημαντικά στην κυκλοφορία της μπάλας από τον "Δικέφαλο".

Μπάμπα: Είχε στο πρώτο ημίχρονο τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες, όντας ένας από τους καλύτερος παίκτες της ομάδας του. Ξεκινούσε από τη γραμμή και απειλούσε κατά μέτωπο είτε με κοψίματα, είτε με σέντρες.

Ζίβκοβιτς: Μαζί με τον Μπάμπα ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Πήρε μπάλες και είχε ίσως τη μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους στο πρώτο 45λεπτο, όταν ο Σα έβγαλε το πλασέ του από το ύψος του πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με το αριστερό, δίνοντας με εντυπωσιακό τρόπο στο 49' προβάδισμα στους "ασπρόμαυρους"! Στο 63' πέτυχε και δεύτερο τέρμα, περνώντας τον Σα και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία! Απόλυτος MVP ο Σέρβος.

Ελ Καντουρί: Ήταν παρών σχεδόν όλες τις φορές που ο ΠΑΟΚ έχτιζε την επίθεσή του. Όταν του δινόταν η ευκαιρία έκανε μέτρα με την μπάλα. Στη φάση του 2-0 από τον Ζίβκοβιτς βγάζει απίθανη κάθετη πάσα στον κενό χώρο για τον Σέρβο, μοιράζοντας έτσι μια φοβερή ασίστ!

Σβιντέρσκι: Καλά κλεισμένος από Παπασταθόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο ο Πολωνός επιθετικός. Προσπάθησε πολύ να βρει έστω τον ελάχιστο χώρο για να εκτελέσει και να απειλήσει, συντελώντας παράλληλα στην πίεση του ΠΑΟΚ από ψηλά.

Ουάρντα: Μπήκε στο ματς τρία λεπτά αφού ο ΠΑΟΚ είχε κάνει το 2-0. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμούς, με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος να μην μπορέσει να φανεί.

Τζόλης: Είχε κάποιες καλές εμπνεύσεις, με χαρακτηριστική μια κάθετη που βγάζει στον Κρμέντσικ στον κενό χώρο στο 80ο λεπτό. Έδειξε ιδιαίτερο ζήλο, παρότι δεν αγωνίστηκε πολύ.

Κρμέντσικ: Τίποτα το ιδιαίτερο από τον Τσέχο φορ το διάστημα που έπαιξε. 

Βαρέλα: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Τσιγγάρας: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νο1 για Μελισσανίδη ο Λουτσέσκου - Τον θέλουν και στον ΠΑΟΚ - "Καμία" Πάρμα, άλλη ομάδα από Ιταλία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags