Facebook Pixel ΑΕΚ: "Στροφή" σε ΠΑΟ για τους πάντες στην Ένωση - Τι γίνεται με Τάνκοβιτς, Σάκχοφ
| 2021-04-19 17:46:00

"Στροφή" σε ΠΑΟ για τους πάντες στην Ένωση - Τι γίνεται με Τάνκοβιτς, Σάκχοφ

Sportdog Team
"Στροφή" σε ΠΑΟ για τους πάντες στην Ένωση - Τι γίνεται με Τάνκοβιτς, Σάκχοφ

Η ΑΕΚ κατάφερε και πήρε μια μεγάλη νίκη με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην μάχη που δίνει για την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την επόμενη χρονιά, όμως κανείς δεν... χαλαρώνει στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο μιας ακολουθούν άμεσα τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (21/4) και Ολυμπιακό (25/4)

ΑΕΚ: Μετά τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης οι πάντες στην Ένωση στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Τετάρτης (21/4) με τον Παναθηναϊκό. Οι Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία. Παράλληλα όσοι έπαιξαν με τους Αρκάδες την Κυριακή (18/4) προπονήθηκαν κανονικά.

Όσο αναφορά τους τραυματίες ο Γέβγεν Σάκχοφ προσπαθεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά τη νέα περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό και μάλιστα τη Δευτέρα (19/4) πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης. Όσο για τη συμμετοχή του στην αποστολή της ομάδας, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι σχεδόν αδύνατη, αλλά είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (25/4).

Την ίδια στιγμή ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έχει ακόμα ενοχλήσεις στην γάμπα και δεν προπονήθηκε, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags