Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σοκ στον ΠΑΟ - Εκτός από Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνη και αυτός χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ
| 2021-04-19 17:21:00

Σοκ στον ΠΑΟ - Εκτός από Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνη και αυτός χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Sportdog Team
Σοκ στον ΠΑΟ - Εκτός από Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνη και αυτός χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να ζει με τους τραυματισμούς την φετινή χρονιά, όμως στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα κατέβει πραγματικά... μισός. Έτσι μετά την απουσία του Βραζιλιάνου, όσο και του Έλληνα εξτρεμ, ο Λάζλο Μπόλονι είδε ακόμα έναν βασικό να μην μπορεί να βρίσκεται στην ομάδα στο κομβικό παιχνίδι με την Ένωση

Παναθηναϊκός - Μπαρτ Σένκεφελντ: Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι με τον Άρη, την Κυριακή (18/4), δεν ήταν το μοναδικό που θα χάσει ο Ολλανδός αμυντικός, μιας και δεν έλαβε μέρος ούτε στην προπόνηση της Δευτέρας (1/4).  Αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος στόπερ δεν θα είναι παρών στον κομβικό για την συνέχεια των play off αγώνα με την ΑΕΚ την Τετάρτη (21/4). Στα θετικά είναι η επιστροφή του Αχιλλέα Πούγγουρα που εξέτισε την ποινή του και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Η επιστροφή του Έλληνα αμυντικού σημαίνει ότι ο Νιας θα επιστρέψει στην φυσική του θέση στο κέντρο. 

Οι παίκτες του "Τριφυλλιού" ροπονήθηκαν σε δύο γκρουπ το πρωί της Δευτέρας στο "Γ. Καλαφάτης". Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς της Κυριακής έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, επιθετική τακτική και σπριντ.

Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος έμειναν εκτός προληπτικά οι Σάντσες και Πούγγουρας. Θεραπεία έκαναν οι Χατζηγιοβάνης και Σένκεφελντ, ενώ το ειδικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κουρμπέλης, ενώ όπως είπαμε εκτός της προπόνησης που έκανε ο Παναθηναϊκός έμεινε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags