Facebook Pixel European Super League: Στην... επίθεση οπαδοί έξι αγγλικών ομάδων κατά της ESL - Εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-19 23:20:00

Στην... επίθεση οπαδοί έξι αγγλικών ομάδων κατά της ESL - Εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στην... επίθεση οπαδοί έξι αγγλικών ομάδων κατά της ESL - Εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση (ΦΩΤΟ)

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ, Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Λίβερπουλ ήταν από το βράδυ της Κυριακής (18/4) στα... κάγκελα με το άκουσμα της δημιουργίας της European Super League, με τη συμμετοχή των συλλόγων που υποστηρίζουν σε αυτή, όμως το βράδυ της Δευτέρας προχώρησαν σε μια απίστευτη κίνηση εκδίδοντας κοινή ανακοίνωση

European Super League: Οι οπαδοί των έξι συλλόγων που τάχθηκαν υπέρ της νέας διοργάνωσης ήταν από την αρχή κατά αυτής της ιδέας. Έτσι το βράδυ της Δευτέρας (19/4) οι φίλοι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την αντίθεση τους στη δημιουργία της νέας κλειστής λίγκας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

"Εργαζόμαστε στενά μεταξύ μας για να πολεμήσουμε αυτήν την πρόταση. Παρά τη συμπεριφορά των ομάδων μας είμαστε ενωμένοι απέναντί τους και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε συλλογικά για να σταματήσουμε αυτά τα σχέδια. Αυτό συμπεριλαμβάνει ακόμη και συνάντηση αντιπροσωπείας μας με την Κυβέρνηση και όλες τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές", αναφέρει η ανακοίνωση κατά της European Super League, ενώ εξέφρασαν και το αίτημα να υπάρξει συνάντηση με την βρετανική κυβέρνηση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags