Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Μανόλο Χιμένεθ: Σφοδρή αντίδραση Χιμένεθ - Μαρτίνς για ESL - "Το ποδόσφαιρο απομακρύνεται από το λαό" (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-19 21:21:00

Σφοδρή αντίδραση Χιμένεθ - Μαρτίνς για ESL - "Το ποδόσφαιρο απομακρύνεται από το λαό" (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σφοδρή αντίδραση Χιμένεθ - Μαρτίνς για ESL - "Το ποδόσφαιρο απομακρύνεται από το λαό" (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ίβηρες τεχνικοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού πήραν θέση για τη νέα European Super League που δημιουργήθηκε και μίλησαν με σκληρά λόγια για την προσπάθεια διαχωρισμού του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Πέδρο Μαρτίνς - Μανόλο Χιμένεθ: Κατά της δημιουργίας της European Super League τάχθηκαν οι προπονητές τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, Radio Marca, υποστηρίζοντας ότι αυτή η νέα δομή πρόκειται για ένα ιδιωτικό πάρτι μεταξύ φίλων, έχοντας ειρωνικό πνεύμα στα λόγια του. 

"Δεν μου φαίνεται πολύ δίκαιο, κερδίζουν μόνο οι μεγάλες ομάδες με τους δυσθεώρητους προϋπολογισμούς. Θα κλείσει η πόρτα για πολλά πρωταθλήματα και πολλές ομάδες. Είναι ένα ιδιωτικό πάρτι κάποιων φίλων", υποστήριξε ο Ανδαλουσιανός προπονητής. 

Παράλληλα στο ίδιο ύφος, με του Μανόλο Χιμένεθ, ήταν και δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στην κάμερα της NOVA τονίζοντας ότι οι κινήσεις αυτές αλλάζουν το DNA του ποδοσφαίρου και απομακρύνουν τον λαό από το άθλημα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags