Facebook Pixel Γιούργκεν Κλοπ - Λίβερπουλ: Τα "τινάζει" στον αέρα ο Κλοπ λόγω ESL - "Θα μιλήσω για το μέλλον μου" - "Οι παίκτες δεν είχαν ιδέα" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-19 22:38:00

Τα "τινάζει" στον αέρα ο Κλοπ λόγω ESL - "Θα μιλήσω για το μέλλον μου" - "Οι παίκτες δεν είχαν ιδέα" (Vid)

Sportdog Team
Τα "τινάζει" στον αέρα ο Κλοπ λόγω ESL - "Θα μιλήσω για το μέλλον μου" - "Οι παίκτες δεν είχαν ιδέα" (Vid)

"Βόμβες" από τον Γερμανό προπονητή που... απασφάλισε στις δηλώσεις του για το European Super League, θέτοντας θέμα μέχρι και για την παραμονή του στην ομάδα. Παράλληλα τόνισε ότι ο ίδιος και οι πάικτες δεν γνώριζαν τίποτα για το νέο project, τονίζοντας ότι αν αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο δεν θα τον κάνει το ίδιο χαρούμενο όπως τώρα

Γιούργκεν Κλοπ - Λίβερπουλ: Ίσως πρόκειται για την μέχρι τώρα πιο σημαντική δήλωσε που έκανε κάποιο μέλος ομάδας της οποίας η διοίκηση αποφάσισε να την βάλει στην European Super League. Ο Γερμανός ήταν έξαλλος με την απόφαση των "Κόκκινων" για τη νέα διοργάνωση, λέγοντας ότι δεν ήταν ενημερωμένος, ενώ βάζει... φωτιά για το μέλλον του τονίζοντας ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση για το τι θα κάνει. Παράλληλα δήλωσε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του δεν είχαν ενημερωθεί για την κίνηση που ετοίμαζαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

"Δεν άλλαξα την απόφασή μου. Το άκουσα πρώτη φορά χθες. Έχουμε κάποιες πληροφορίες, αλλά όχι πολλές. Είναι δύσκολο, οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι. Μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν συμμετέχουμε καθόλου στην όλη διαδικασία, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες.  Να θυμάστε, το πια σημαντικά πράγματα σε μία ένα κλαμπ είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Και έτσι πρέπει να είμαστε σίγουροι πως τίποτα δεν θα μπει ανάμεσά τους. 

Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό των οπαδών για τη Super League. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί οι 12 ομάδες το έκαναν. Όμως είναι πάντα περισσότερα και περισσότερα παιχνίδια. Όλα γίνονται για το χρήμα, τίποτα άλλο. Αν μου είπαν για την ανακοίνωση ; Όχι. Πρόκειται για ένα πράγμα. Απληστία. Δεν με νοιάζει. Όσο για μένα, οι οπαδοί είναι οι εργοδότης μου θα δουλεύω καθημερινά γι 'αυτούς. Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι είμαι ΕΝΑΝΤΙΑ με αυτή τη σούπερ λιγκ. Ζήτησα συνάντηση με τον John face to face. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω για το μέλλον μου τώρα.

Εγώ και οι παίκτες μου δεν ήμασταν μέρος αυτου του Project ποτέ. Μου αρέσει το Champions League και το σημερινό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το γεγονός ότι η West ham έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στο Champions League του χρόνου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό πράγμα σε έναν σύλλογο είναι ο κόσμος και οι παίκτες. Τίποτα δεν μπαίνει ανάμεσά τους. Δεν καταλαβαίνω που είναι η ανταγωνιστηκότα σε όλο αυτό. Το ποδοσφαιρο όπως είναι σήμερα, είναι μια χαρά. Και εάν αλλάξει αυτό δεν θα με κάνει καθόλου χαρούμενο", είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags