Facebook Pixel Serie A - European Super League: Χαμός στη στη σύσκεψη της Serie A για ESL - Φοβερές ατάκες - "Προδότες, πρέπει να ντρέπεστε..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-19 23:44:00

Χαμός στη σύσκεψη της Serie A για ESL - Φοβερές ατάκες - "Προδότες, πρέπει να ντρέπεστε..."

Sportdog Team
Χαμός στη σύσκεψη της Serie A για ESL - Φοβερές ατάκες - "Προδότες, πρέπει να ντρέπεστε..."

Άκρως εκρηκτικό ήταν το κλίμα στην σύσκεψη των ομάδων του πρωταθλήματος της Ιταλίας με τις ομάδες να επιτίθονται με πολύ βαριές κουβέντες προς την Μίλαν, την Ίντερ και τη Γιουβέντους για την απόφασή τους να συμφωνήσουν στην ίδρυση της European Super League, με τα πνεύματα και τους χαρακτηρισμούς πολλές φορές να ξεφεύγουν 

Serie A - European Super League: "Φωτιά" άναψε η συνεδρίαση των ομάδων του ιταλικού πρωταθλήματος που έγινε την Δευτέρα (19/4) με τους συλλόγους να τάσσονται κατά της δημιουργίας της ESL και να επιτίθονται σε Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους για την απόφασή τους. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, έφυγε από τον έλεγχο όταν ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο, έκανε σφοδρή κριτική στους Ανιέλι και Μαρότα.

"Αυτό που κάνατε είναι μια επίθεση στην υγεία μιας διοργάνωσης, όπως το πρωτάθλημα: Αν κάποιος όπως ο Μαρότα στην Ίντερ κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να παραιτηθείτε αμέσως και πρέπει να ντρέπεστε.

Eίστε στην Ίντερ. Μια ομάδα που ίδρυσε τη Super League με 11 άλλους, δεν μπορείτε να μείνετε και στη Serie A. Το έργο σας, όμως, δεν θα πετύχει. Όσοι συνέλαβαν αυτή την ιδέα και συμμετέχουν στη ESL επιτίθενται στο πρωτάθλημα της Serie A και για αυτή την προδοσία πρέπει να παραιτηθούν και να ντρέπονται. Και το ίδιο ισχύει και για τον Ανιέλι.

Πώς μπορείτε να είστε εδώ και να ζητάτε να παίζεται στο πρωτάθλημα και να μιλάτε για αλληλεγγύη, όταν σαμποτάρετε όλες τις άλλες ομάδες και πληγώνετε τα έσοδά τους με τις αποφάσεις σας; Αυτό είναι μια προδοσία. Πώς το κάνετε; Είστε Ιούδες" είπε με τους  συλλόγους της Serie A να είναι σύμφωνοι με την επίθεση που έγινε για την European Super League.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags