Facebook Pixel Λίντς - Λίβερπουλ: Με το μυαλό στο ESL η Λίβερπουλ "χαιρέτησε" το Champions League - Πήρε... εκδίκηση η Λίντς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-20 00:07:00

Με το μυαλό στο ESL η Λίβερπουλ "χαιρέτησε" το Champions League - Πήρε... εκδίκηση η Λίντς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με το μυαλό στο ESL η Λίβερπουλ "χαιρέτησε" το Champions League - Πήρε... εκδίκηση η Λίντς (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίγουρα επηρεασμένη από όσα συνέβαιναν από το βράδυ της Κυριακής (18/4) με την European Super League εμφανίστηκαν οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα με τα "παγώνια", κάνοντας μια ακόμα... γκέλα την φετινή χρονιά που είναι πιθανό να τους στοιχήσει την έξοδο στο Champions League την επόμενη χρονιά

Λίντς - Λίβερπουλ: Μια... κλασσική εμφάνιση από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και στο Έλαντ Ρόουντ που μετά την ισοπαλία με 1-1 με τα "παγώνια" μόνο με... θαύμα μπορούν να προλάβουν το "τρένο" του Champions League της νέας χρονιάς. Οι "Κόκκινοι" ξεκίνησαν αρκετά δυνατά την αναμέτρηση και στο 31' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μανέ. Μετά από μια μεγάλη μπαλιά, ο Άρνολντ πρόλαβε την έξοδο του Μεσλιέρ και πάσαρε στον επερχόμενο Αφρικανό που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν αντιδράσουν, όμως η κακή μέρα που ήταν ο Μπάμφορντ δεν βοήθησε στο να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στο 59' ο διαιτητής ο δείξει πέναλτι σε ανατροπή Εΐλινγκ, όμως μετά την χρήση VAR θα πάρει την απόφασή του πίσω. Το δεύτερο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ομάδας του Μπιέλσα που έκαναν τα πάντα για να πετύχουν την ισοφάριση, ενώ ενδεικτικό ήταν το γεγονός ότι έφτασαν να έχουν 61% κατοχή της μπάλας. Το χρυσό τέρμα για τα "παγώνια" θα έρθει στο 87' όταν μετά από κόρνερ του Χάρισον ο Γιορέντε θα σηκωθεί μόνος του στο κέντρο της άμυνας των "Reds" και με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.

Δείτε τα γκολ του Λίντς - Λίβερπουλ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags