Facebook Pixel ΑΕΚ - Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μετάνιωσε ο Ανσαριφάρντ - Να τι ζήτησε από τους συμπαίκτες του μετά τον Αστέρα!
| 2021-04-20 09:23:00

Μετάνιωσε ο Ανσαριφάρντ - Να τι ζήτησε από τους συμπαίκτες του μετά τον Αστέρα!

Sportdog Team
Μετάνιωσε ο Ανσαριφάρντ - Να τι ζήτησε από τους συμπαίκτες του μετά τον Αστέρα!

Αναστάτωση προκλήθηκε με την ενέργεια του Ιρανού άσου, αλλά τελικά το θέμα λύθηκε ύστερα από τετ-α-τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ.

ΑΕΚ - Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ο Ιρανός επιθετικός εκνευρίστηκε με την αλλαγή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα και δημιουργήθηκε ένταση με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης

Στη συνέχεια οι δυο άνδρες μίλησαν και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν, ωστόσο ο Ανσαριφάρντ έσπευσε να απολογηθεί κι ενώπιον των συμπαικτών του στα αποδυτήρια της ομάδας. 

«Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά μου και ζητώ συγγνώμη. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν για το καλό της ΑΕΚ και να πετύχουμε τους στόχους μας. Και πάλι ζητώ συγγνώμη για αυτή την συμπεριφορά μου», ανέφερε ο διεθνής στράικερ. 

Ο Χιμένεθ από την πλευρά του είπε πως: «Ηρθε μία νίκη που μας βοηθά πολύ. Είναι σημαντική για όλους μας εδώ μέσα. Είχαμε όμως και ένα άσχημο περιστατικό, δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με τον Καρίμ. Το σημαντικό είναι ότι λύθηκε. Μιλήσαμε πριν και το λύσαμε. Προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια όλοι μαζί όπως πρέπει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags