Facebook Pixel Champions League - European Super League: "Βόμβα" της Bild: Τα δύο σενάρια για το φετινό Champions League αν αποβληθούν Ρεάλ, Σίτι και Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-20 10:14:00

"Βόμβα" της Bild: Τα δύο σενάρια για το φετινό Champions League αν αποβληθούν Ρεάλ, Σίτι και Τσέλσι!

Sportdog Team
"Βόμβα" της Bild: Τα δύο σενάρια για το φετινό Champions League αν αποβληθούν Ρεάλ, Σίτι και Τσέλσι!

Ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αποκαλύπτει τα δύο σενάρια που υπάρχουν για τα ημιτελικά του φετινού Champions League σε περίπτωση που η UEFA αποβάλει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Champions League - European Super League: Με αποβολή από το φετινό Champions League κινδυνεύουν οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών, δηλαδή οι Ρεάλ, Σίτι και Τσέλσι, λόγω της συμμετοχής τους στην European Super League.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της δανέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Γιέσπερ Μόλερ, οι τρεις σύλλογοι πρόκειται να αποβληθούν άμεσα από τα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης!

Σε αυτήν την ακραία περίπτωση, τίθεται το ερώτημα τι θα γίνει μετά. H Bild, λοιπόν, αναφέρει πως είτε θα δοθεί το τρόπαιο απευθείας στην Παρί Σεν Ζερμέν είτε θα πάρουν τις θέσεις των τριών, οι ομάδες που αποκλείστηκαν στους «8», δηλαδή οι Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Πόρτο.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στο Europa League, όπου στα ημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags