Facebook Pixel European Super League: Σε αυτή την ομάδα έστειλε πρόσκληση!
| 2021-04-20 12:42:00

"Έσκασε" τώρα: Σε αυτή την ομάδα έστειλε πρόσκληση η European Super League!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Σε αυτή την ομάδα έστειλε πρόσκληση η European Super League!

Νέα πρόταση από πλευράς ευρωπαϊκής Super League, που προσπαθεί να προσεγγίσει μεγάλους συλλόγους μετά από τα "άκυρα" που της έριξαν Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Λειψία και Πόρτο.

European Super League: Πρόσκληση στη Νάπολι για να πάρει μέρος στην κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα απέστειλε ο βασικός χρηματοδότης του όλου εγχειρήματος, η τράπεζα της JP Morgan.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Corriere Dello Sport, άνθρωπος του τραπεζικού "κολοσσού" επικοινώνησε με τον πρόεδρο των "παρτενοπέι", Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, όπου και τον προσκάλεσε να γίνει η επόμενη ομάδα που θα λάβει μέρος στην European Super League.

Η επιλογή της Νάπολι μόνο τυχαία δεν είναι αφού στο παρελθόν ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, είχε εκφράσει απόψεις περί αλλαγών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που είχαν μιλήσει για μία Super League ισχυρών. 

Για τη Νάπολι αναφέρθηκε και ο πρωτεργάτης του νέου αυτού πρότζεκτ, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας σε ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν μπορεί να είναι για 50 ομάδες η Super League. Και η Ρόμα και η Νάπολι έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν, αλλά τα fixed έσοδα θα πηγαίνουν στις 15 που θα παίζουν μεταξύ τους κάθε εβδομάδα», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags