Facebook Pixel European Super League: Μεγάλη αποκάλυψη από το ESPN: Να τι θα κάνει με τα ημιτελικά του C.L και Europa η UEFA!
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-20 15:13:00

Μεγάλη αποκάλυψη από το ESPN: Να τι θα κάνει με τα ημιτελικά του C.L και Europa η UEFA!

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη από το ESPN: Να τι θα κάνει με τα ημιτελικά του C.L και Europa η UEFA!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή της αναφορικά με τις ομάδες που βρίσκονται στα φετινά ημιτελικά Champions League και Europa και που έχουν συμφωνήσει να πάρουν μέρος στην European Super League.

European Super League: Ο λόγος για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Άρσεναλ (Europa), στις οποίες η UEFA αναμένεται να δώσει ακόμα μία ευκαιρία, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γνωστό Μέσο, τα ημιτελικά Champions και Europa League της τρέχουσας σεζόν θα διεξαχθούν κανονικά, με τη συμμετοχή δηλαδή και των ομάδων που έχουν αποφασίσει να συνιδρύσουν (μαζί με άλλα μεγάλα κλαμπ) την κλειστή λίγκα.

Η UEFA φέρεται να αποφάσισε να μην αποβάλει άμεσα από τις τάξεις της τις τέσσερις ομάδες, κάτι που θα προκαλούσε αναστάτωση στη διοργάνωση εν όψει και των αγώνων που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

«Κύριοι, κάνετε λάθος. Υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξετε γνώμη», είπε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απευθυνόμενος στους «αποστάτες» σήμερα από το συνέδριο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags