Facebook Pixel ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: "Καυτό" παρασκήνιο από την ΕΠΟ - Αποφάσισαν χωρίς τον Ζαγοράκη - "Κάντε ό,τι νομίζετε..."
| 2021-04-20 16:27:00

"Καυτό" παρασκήνιο από την ΕΠΟ - Αποφάσισαν χωρίς τον Ζαγοράκη - "Κάντε ό,τι νομίζετε..."

"Καυτό" παρασκήνιο από την ΕΠΟ - Αποφάσισαν χωρίς τον Ζαγοράκη - "Κάντε ό,τι νομίζετε..."

Τι συνέβη στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας και ποιο θέμα συζητήθηκε εκτενώς, με αποτέλεσμα να γίνει... μάχη μεταξύ των μελών. Ποια ήταν η στάση που κράτησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
 

ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Η νέα διοίκηση της ΕΠΟ έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει. Άλλα είναι ιδιαίτερα σοβαρά, όπως η καταπάτηση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου από τις διατάξεις που έχουν ψηφιστεί τους τελευταίους 21 μήνες. Και άλλα είναι απλά, καθημερινά. Ένα απ’ αυτά είναι ποιοι θα πάρουν τελικά τα κλειδιά από τα οκτώ αυτοκίνητα που έχει στη διάθεση της η ομοσπονδία από χορηγίες.

Τις προηγούμενες ημέρες δόθηκε «μάχη» για το που θα καταλήξουν τα ΙΧ και τα ειδικά βανάκια. Ενας από τους κερδισμένους είναι ο Αγγελος Δανιήλ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας εξελέγη για πρώτη φορά στο ΔΣ της ΕΠΟ και είναι από τους συμβούλους που έχουν ενεργό ρόλο στην ομοσπονδία. Και επειδή κάνει πολλά ταξίδια Πάτρα- Αθήνα, πήρε ένα αυτοκίνητο από την ΕΠΟ για τις μετακινήσεις του.



Αυτοκίνητο ήθελε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Δημητρίου, αλλά μάλλον δεν θα πάρει. Ο Δημητρίου άλλωστε εγκαταστάθηκε στο μεγαλύτερο γραφείο της ομοσπονδίας, μετά απ’ αυτό του προέδρου. Οπότε μάλλον δεν θα επιμείνει να πάρει ΙΧ.

Σημαντική λεπτομέρεια: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν είχε κανένα ρόλο στη διάθεση των ΙΧ της ΕΠΟ. «Κάντε, ότι νομίζετε...», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας όταν του τέθηκε το θέμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags