Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν - European Super League: Φοβερές ατάκες από τον πρόεδρο της Παρί για ESL - "Εξυπηρετεί μόνο προσωπικά συμφέροντα..."
| 2021-04-20 19:54:00

Φοβερές ατάκες από τον πρόεδρο της Παρί για ESL - "Εξυπηρετεί μόνο προσωπικά συμφέροντα..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από τον πρόεδρο της Παρί για ESL - "Εξυπηρετεί μόνο προσωπικά συμφέροντα..."

Υπέρ της παραμονής της γαλλικής ομάδας, που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, στην UEFA εμφανίστηκε ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι. Παράλληλα δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο είναι για όλους και όχι για λίγους, αλλά και ότι η νέα διοργάνωση έγινε για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν προσωπικά συμφέροντα των συμμετεχόντων

Παρί Σεντ Ζερμέν - European Super League: Επίσημα τοποθετήθηκε ο παριζιάνικος σύλλογος για τη νέα διοργάνωση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μάλιστα από τα από τα πιο επίσημα χείλη, τον πρόεδρο της ομάδας Νασέρ Αλ - Κελαΐφι στο περιθώριο της συνεδρίασης της UEFA στην Ελβετία. Μέσα από τις δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ένταξη της ομάδας στη νέα λίγκα, τονίζοντας ότι "το ποδόσφαιρο είναι για όλους".

"Η Παρί Σεντ Ζερμέν πιστεύει ακράδαντα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για όλους. Είμαι πάγιος σε αυτό από την αρχή που ανέλαβα. Ως ποδοσφαιρικός σύλλογος, είμαστε μια οικογένεια και μια κοινότητα, της οποίας το βασικό υλικό είναι οι οπαδοί. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.

Υπάρχει ξεκάθαρη ανάγκη να αναβαθμίσουμε το υπάρχον μοντέλο στις διοργανώσεις της UEFA, έτσι όπως το παρουσίασε η UEFA χθες και να ολοκληρώσουμε 24 μήνες εντατικής και συνεργατικής συμβουλευτικής προς ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τοπίο. Πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε πρόταση δίχως τη στήριξη της UEFA, έναν οργανισμό που δουλεύει για να καλύπτει τα συμφέρονται του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία 70 χρόνια, δεν λύνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική κοινότητα, αλλά αντιθέτως πηγάζει από προσωπικά συμφέροντα. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να δουλεύει με την UEFA, την ECA και όλους τους φορείς της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Βασισμένη στις αρχές της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού", ήταν τα λόγια του προέδρου της Παρί Σεντ Ζερμέν για την European Super League.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags