Facebook Pixel Premier League - European Super League: Ανακοίνωση "σοκ" από Premier League για ESL - " Eξετάζουμε όλα τα πιθανά μέτρα - Αποσυρθείτε..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-04-20 17:57:00

Ανακοίνωση "σοκ" από Premier League για ESL - " Eξετάζουμε όλα τα πιθανά μέτρα - Αποσυρθείτε..."

Sportdog Team
Ανακοίνωση "σοκ" από Premier League για ESL - " Eξετάζουμε όλα τα πιθανά μέτρα - Αποσυρθείτε..."

Σε μια τοποθέτηση χωρίς προηγούμενο προέβη η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος που συνεδρίασε την Τρίτη (20/4) για το τι ακριβώς θα πράξει από εδώ και πέρα, χωρίς την συμμετοχή των top-6 ομάδων που έχουν δηλώσει την συμπαράστασή τους στη European Super League

Premier League - European Super League: Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των 14 ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος  με την ανακοίνωση να κάνει λόγο ότι θα εξετασθούν όλα τα μέτρα κατά των ομάδων που μετέχουν στην διοργάνωση. Παράλληλα τους κάλεσαν να αλλάξουν την άποψή τους και να αποσύρουν τη συμμετοχή τους στη νέα λίγκα.

"Η Premier League εξετάζει όλες τις πιθανές ενέργειες για να σταματήσει το νέο εγχείρημα από το να προχωρήσει. Το πρωτάθλημα συνεχίζει να δουλεύει με τους μετόχους, τους οπαδούς, την Κυβέρνηση, την UEFA, την FA έτσι ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντα του αθλήματος και καλεί τα club που επιθυμούν να μπουν στην European Super League να αποσύρουν τη συμμετοχή τους", αναφέρει η Premier League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags