Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποχώρηση-σοκ στον Παναθηναικό - Κορυφαίος άσος ψάχνεται για Ισπανία - Μέ τόσα τον δίνει ο Αλαφούζος!
| 2021-04-20 18:35:00

Αποχώρηση-σοκ στον ΠΑΟ - Κορυφαίος άσος ψάχνεται για Ισπανία - Μέ τόσα τον δίνει ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
Αποχώρηση-σοκ στον ΠΑΟ - Κορυφαίος άσος ψάχνεται για Ισπανία - Μέ τόσα τον δίνει ο Αλαφούζος!

Εξελίξεις με ενδεκαδάτο και... αναντικατάστατο παίκτη του Τριφυλλιού. Η κίνηση του ποδοσφαιριστή που "σήκωσε" πολλή κουβέντα, τα σενάρια για το μέλλον του και πόσα χρήματα θα ζητήσουν οι Πράσινοι.

Παναθηναϊκός: Ένα ποστάρισμα του Σωκράτη Διούδη στα social media, έβαλε... φωτιά στα σενάρια γύρω από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και την παραμονή του.

Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής γκολκίπερ δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του, ωστόσο κάποιοι βιάζονται να τον... στήσουν στον τοίχο. Δίχως να αναλογίζονται το πόσα πολλά έχει προσφέρει στο "τριφύλλι". Και σίγουρα, αν ο σύλλογος με τη φετινή μέτρια εικόνα του μπορεί και παλεύει ακόμα για την Ευρώπη, το οφείλει εν πολλοίς στον Διούδη.

Πάμε τώρα στα δεδομένα ενόψει καλοκαιριού. Κατ' αρχάς ο Σωκράτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Μάλιστα μόλις πέρσι υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τους "πράσινους", παίρνοντας παράλληλα κι ένα νέο, μεγαλύτερο συμβόλαιο. Όπως απολύτως και δίκαια άξιζε. Από τα παραπάνω λοιπόν προκύπτει, ότι ο μόνος τρόπος ν' αποχωρήσει ο διεθνής άσος είναι να πουληθεί.

Στον Παναθηναϊκό δεν συζητείται ότι επιθυμούν την παραμονή του. Γι' αυτό και πέρσι σε κάποιες ανεπίσημες κρούσεις που είχε δεχθεί, η ΠΑΕ είχε διευκρινίσει πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται με τιμή κάτω από το 1,5 εκατ. ευρώ.

Από τη μεριά του ο Διούδης έχει δεθεί με τον Παναθηναϊκό, είναι αρχηγός και θα ήθελε να πανηγυρίσει τίτλο και να παίξει Ευρώπη με τα πράσινα. Αν πάντως το καλοκαίρι ψαχτεί, η ισπανική αγορά γνωρίζει γι' αυτόν. Και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι ομάδα της Primera Division, επεξεργαζόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη πρόταση για εκείνον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη Αλαφούζου - Τόσα εκατομμύρια ρίχνει στην ΠΑΕ αν μείνει εκτός Ευρώπης ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags