Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με επιστροφές, αλλά και βασικό παίκτη εκτός ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Αστέρα
| 2021-04-20 20:39:00

Με επιστροφές, αλλά και βασικό παίκτη εκτός ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Αστέρα

Sportdog Team
Με επιστροφές, αλλά και βασικό παίκτη εκτός ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Αστέρα

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει Αστέρα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει γνωστή την αποστολή στους παίκτες της ομάδας. Από εκεί θα λείπει και πάλι ένας αναντικατάστατος ποδοσφαιριστής της ομάδας, ενώ ο Πορτογάλος είδε δύο παίκτες να έχουν επιστρέψει υγιείς και τους συμπεριέλαβε

Ολυμπιακός - Ουσεϊνού Μπα: Ολοκληρώθηκε, μετά την προπόνηση της Τρίτης (20/4) η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" για τον αγώνα με τον Αστέρα την Τετάρτη στο γήπεδο "Καραϊσκάκης". Παράλληλα ο Πέδρο Μάερτινς έκανε γνωστή της αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση, όπου μπήκαν εντός οι Σεμέδο και Χασάν, ενώ ο Αφρικανός αμυντικός έμεινε και πάλι έξω λόγω των ενοχλήσεων με τη μέση του.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας, ενώ εκτός από τον Ουσεϊνού Μπα στην αποστολή θα είναι οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags