Facebook Pixel ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Κρατάει... πισινή ο Χιμένεθ για το ντέρμπι με ΠΑΟ - "Δεν θα είναι εύκολο - Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι"
| 2021-04-20 21:11:00

Κρατάει... πισινή ο Χιμένεθ για το ντέρμπι με ΠΑΟ - "Δεν θα είναι εύκολο - Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι"

Κρατάει... πισινή ο Χιμένεθ για το ντέρμπι με ΠΑΟ - "Δεν θα είναι εύκολο - Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι"

Χαμηλά, θέλει να κρατήσει, την... μπάλα ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (21/4) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα μίλησε για την ποιότητα που έχουν σαν ομάδα οι Πράσινοι, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα

ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης αναφερόμενος στο ντέρμπι με τους Πράσινους την Τετάρτη (21/4). Παράλληλα τόνισε τη σημασία του αγώνα με το "Τριφύλλι", τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο της.

"Ξέρουμε πως έχουμε στην διάθεση μας 18 ποδοσφαιριστές, περιμένω να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτοί που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, έχει τη δική του ιστορία και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το ματς. Περιμένω να αναρρώσουν πρώτα οι παίκτες μου. Το ματς που ακολουθεί είναι σημαντικό. Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Είναι σημαντικά για την ομάδα και για εμάς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό", είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags