Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλα ζόρια για Μπόλονι κόντρα στην ΑΕΚ - Χάνει τον ηγέτη του ο ΠΑΟ - "Καίγεται" για νίκη αλλά...
| 2021-04-20 21:52:00

Μεγάλα ζόρια για Μπόλονι κόντρα στην ΑΕΚ - Χάνει τον ηγέτη του ο ΠΑΟ - "Καίγεται" για νίκη αλλά...

Μεγάλα ζόρια για Μπόλονι κόντρα στην ΑΕΚ - Χάνει τον ηγέτη του ο ΠΑΟ - "Καίγεται" για νίκη αλλά...

Οι Πράσινοι δίνουν.... τελικό για την Ευρώπη κόντρα στην Ένωση και ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να διαχειριστεί ένα πάρα πολύ μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα του.

Παναθηναϊκός: Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έχει αποδείξει την τελευταία διετία ότι είναι ο πιο σταθερός αμυντικός που έχει στην διάθεση του ο Παναθηναϊκός. Πάντως, ο Ολλανδός πέρα από εξαιρετικός στόπερ είναι και αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια, βοηθώντας τους «πράσινους» στο να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη ανάπτυξη από την άμυνα στην επίθεση.

Αυτό φάνηκε χαρακτηριστικά και στο ματς με τον Άρη, όπου ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά ολοκλήρωσε το ματς με δύο τελικές προσπάθειες, απόρροια της απουσίας του Ολλανδού. Εξίσου... κακό ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, όπου ο Ολλανδός είχε μείνει στα αποδυτήρια με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Όπως και να έχει, για να είμαστε δίκαιοι, πέρα από την απουσία του Σένκεφελντ σε αυτά τα 135΄ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε και τις δύο αναμετρήσεις με παίκτη λιγότερο, λόγω των αποβολών του Μαουρίτσιο και του Πούγγουρα.

Μένει να φανεί κόντρα στην ΑΕΚ εάν ο Λάζλο Μπόλονι θα μπορέσει να βρει... αντίδοτο στο πρόβλημα που έχει προκύψει, καθώς στο ματς με την Ένωση δεν υπάρχει περιθώριο... λάθους και ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη πάση θυσία για να συνεχίσει να ελπίζει για ένα εισιτήριο που θα τον στείλει στην Ευρώπη τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags