Facebook Pixel European Super League - Μάντσεστερ Σίτι: Έσκασε επίσημα - Τέλος η Μάντσεστερ Σίτι από την SEL - Η αντίδραση της UEFA (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-20 23:49:00

Έσκασε επίσημα - Τέλος η Μάντσεστερ Σίτι από την SEL - Η αντίδραση της UEFA (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε επίσημα - Τέλος η Μάντσεστερ Σίτι από την SEL - Η αντίδραση της UEFA (ΦΩΤΟ)

Το επίσημο πρώτο... αίμα έπεσε στην European Football Legaue με τους "πολίτες" να είναι οι πρώτοι που επίσημα αποχωρούν από την European Super League. Ο αγγλικός σύλλογος το έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης όπου έδωσε στην δημοσιότητα αργά το βράδυ της Τρίτης (20/4)

European Super League - Μάντσεστερ Σίτι: Παρελθόν από την ESL είναι και επίσημα η αγγλική ομάδα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ίδια το βράδυ της Τρίτης (21/4). Μέσω όσων δήλωσαν οι "Πολίτες" αναφέρουν τους λόγους που αποφάσισαν να αφήσουν το νέο εγχείρημα επιστρέφοντας στις διοργανώσεις της UEFA.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσεφέριν καλωσόρισε τον αγγλικό σύλλογο, στην "οικογένεια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δήλωσή του. "Είμαι πανευτυχής που καλωσορίζω πίσω τη Σίτι στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια. Έδειξαν μεγάλη ευφυΐα, ακούγοντας τις φωνές και πάνω από όλα τους οπαδούς της. Όπως είπα και στη συνεδρίαση της UEFA, θέλει κουράγιο να παραδεχτεί κάποιος το λάθος του. Ποτέ, ωστόσο, δεν αμφέβαλα ότι είχαν την ικανότητα και την κοινή λογική να πάρουν αυτήν την απόφαση. Η Σίτι είναι ένα πραγματικό ατού για το άθλημα και απολαμβάνω να δουλεύω μαζί τους για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο", αναφέρει ένα απόσπασμα για την αποχώρηση της Μάντσεστερ Σίτι από την European Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags