Facebook Pixel European Super League: Όλα στον... αέρα - Ανοιχτό για ανατροπή στην ESL - "Χαμός" με Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-21 00:21:00

Όλα στον... αέρα - Ανοιχτό για ανατροπή στην ESL - "Χαμός" με Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Όλα στον... αέρα - Ανοιχτό για ανατροπή στην ESL - "Χαμός" με Μπαρτσελόνα! (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται ότι η European Super League δεν έχει πει ακόμα την... τελευταία της κουβέντα μιας και μετά το τέλος της συνάντησης των 12 συλλόγων που μετέχουν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις σε αρκετές εξ αυτών για το μέλλον. Ακόμα βέβαια τίποτα δεν είναι επίσημο μιας και ακούγονται μόνο διαρροές

European Super League: Όλα βρίσκονται στον... αέρα σχετικά με την ύπαρξη της ESL. Μπορεί μέχρι πριν λίγες ώρες να φαινόταν σίγουρο ότι το οικοδόμημα θα... κατέρρεε, όμως οι πληροφορίες από την συνάντηση των 12 συλλόγων που μετέχουν δεν δείχνουν το ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του J. A. Alcalá, που έχει ανεβάσει και το Sport24.gr, η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική από το απόγευμα. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος ότι η συνάντηση των συλλόγων έχει ολοκληρωθεί και η μόνη ομάδα που έχει αποχωρήσει επίσημα είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα η Τσέλσι, που ξεκίνησε όλο τον... χαμό, δεν έχει επιβεβαιώσει την έξοδό της από την ESL, ενώ αυτό που έκανε είναι να εκφράσει αμφιβολίες για τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις διαρροές, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται να συνεχίζουν κανονικά στην διοργάνωση. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Mundo Deportivo, Roger Torelló, η Μπαρτσελόνα αρνείται πως αποχωρεί, ενώ μερίδα ισπανικών ΜΜΕ αναφέρουν χαρακτηριστικά πως "η Ατλέτικο έχει επενδύσει πολλά στη Super League και θα αποχωρήσει μόνο αν φύγουν όλες οι ομάδες ", δηλαδή τελευταία. Παράλληλα η Λίβερπουλ, παρά την αντίδραση των Κλοπ, των παικτών, αλλά και των οπαδών δεν έχει αλλάξει την στάση της απέναντι στην European Super League.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags