Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Άρης... όπως ο Ολυμπιακός για τον Πάμπλο Γκαρσία - Η έκπληξη στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
| 2021-04-21 18:35:00

Άρης... όπως ο Ολυμπιακός για τον Πάμπλο Γκαρσία - Η έκπληξη στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άρης... όπως ο Ολυμπιακός για τον Πάμπλο Γκαρσία - Η έκπληξη στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Ουρουγουανός κόουτς διατηρεί τη "συνταγή" που έφερε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό πριν λίγες ημέρες στην Τούμπα. Διατήρησε το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς, με τον Φερνάντο Βαρέλα όμως αυτή τη φορά να παίρνει φανέλα βασικού.

ΠΑΟΚ - Πάμπλο Γκαρσία: Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής των Play Offf με τον Άρη, με τον Πάμπλο Γκαρσία να διατηρεί τον σχηματισμό 3-4-2-1 και να προχωρά σε μια αλλαγή, σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού αντί του Ίνγκι Ίνγκασον (που έπαιξε με ένεση στο προηγούμενο παιχνίδι)  ξεκινά ο Φερνάντο Βαρέλα.

Μάλιστα ο Ισλανδός δεν θα είναι στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού, αφού δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε στην αποστολή.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τους Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια να απαρτίζουν την τριάδα των στόπερ, από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Μπάμπα και Ροντρίγκο διατηρούν τις θέσεις τους στα μπακ-χαφ, με τους Ντούγκλας και Σβαμπ να συνθέτουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής.

Πίσω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι θα ξεκινήσουν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags