Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καρφιά" Μαρτίνς μετά τον Αστέρα - "Κάποιοι παίκτες έδειξαν..."
| 2021-04-21 19:38:00

"Καρφιά" Μαρτίνς μετά τον Αστέρα - "Κάποιοι παίκτες έδειξαν..."

Sportdog Team
"Καρφιά" Μαρτίνς μετά τον Αστέρα - "Κάποιοι παίκτες έδειξαν..."

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός, παρά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν του άρεσε η εμφάνιση της ομάδας του.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μετά τη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως είναι δική του ευθύνη να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova για:

-το αν τον ανησύχησε ότι έμεινε για πολλή ώρα το 0-0: «Δεν μπορώ να πω ότι ανησύχησα, αλλά δεν μου άρεσε το παιχνίδι που κάναμε σήμερα. Αν ο Αστέρας ήταν πιο αποτελεσματικός, ίσως να ήταν διαφορετικό αποτέλεσμα. Κάποιοι παίκτες μας έδειξαν κουρασμένοι και δεν έπρεπε να συμβεί, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία φέτος. Η εικόνα μας δεν με άφησε ικανοποιημένο».

-το ότι έκανε ανάλογη δήλωση μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό, το δεύτερο όχι. Είναι δική μου ευθύνη να αλλάξω το πρόσωπό μας για τη συνέχεια».

-τους παίκτες που πήραν ευκαιρία: «Ο Βρουσάι έπαιξε μετά από καιρό, όπως και ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Κάιπερς έκανε καλή εμφάνιση κι αν η ομάδα είχε μεγαλύτερη ένταση ίσως να ήταν πιο αποτελεσματικός. Όλη η ομάδα δεν είχε μεγάλη ένταση, κάτι που οφείλεται σε πνευματικούς λόγους και όχι σωματικούς, γιατί η ομάδα μας έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και με πολλές αλλαγές».

-τις 200 συμμετοχές του Αβραάμ Παπαδόπουλου με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του: «Έχει την εκτίμησή μας και γνωρίζουμε τι σημαίνει για την ομάδα μας, για τα αποδυτήριά μας και έχει βοηθήσει όποτε τον χρειαστήκαμε. Έχει τον σεβασμό όλων μας. Δεν θέλω να τον χάσουμε, υπολογίζουμε στη βοήθειά του και για την επόμενη σεζόν, γιατί μας έχει βοηθήσει όποτε τον χρειαστήκαμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags