Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Το θυμάσαι; - Απίστευτο από πότε είχε να σκοράρει ο Παπασταθόπουλος στην Ελλάδα (Vid)
| 2021-04-21 21:21:00

Απίστευτο από πότε είχε να σκοράρει ο Παπασταθόπουλος στην Ελλάδα - "Κάρφωσε" τον ΠΑΟΚ (Vid)

Sportdog Team
Απίστευτο από πότε είχε να σκοράρει ο Παπασταθόπουλος στην Ελλάδα - "Κάρφωσε" τον ΠΑΟΚ (Vid)

Θυμάστε το τελευταίο γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι να έρθει αυτό που πέτυχε την Τετάρτη (21/4) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης;
 

Ολυμπιακός - Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Λογαριασμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού άνοιξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά σκόραρε και χάρισε τη νίκη στους "ερυθρόλευκους" κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

 

 

 

Ο Σωκράτης γενικά δεν μετρά πολλά γκολ στο ενεργητικό του, παρότι είναι από τους αμυντικούς που προωθούνται στις στημένες φάσεις. Συγκεκριμένα σε συνολικά 483 συμμετοχές, έχει πετύχει 23 τέρματα.

 

Το γκολ που πέτυχε στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν το τρίτο του συνολικά στην Ελλάδα, μετά τα δύο που είχε σημειώσει στο παρελθόν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μάλιστα το ένα γκολ με τα κιτρινόμαυρα το είχε βάλει στο κύπελλο, άρα αυτό ήταν μόλις το δεύτερο τέρμα του έμπειρου στόπερ στο εγχώριο πρωτάθλημα.

 

Το μοναδικό γκολ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Superleague είχε σημειωθεί σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags