Facebook Pixel Άρης - Άκης Μάντζιος: Συνεχίζει να πιστεύει τη δεύτερη θέση ο Μάντζιος - Εκεί κρίθηκε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ
| 2021-04-21 21:44:00

Συνεχίζει να πιστεύει τη δεύτερη θέση ο Μάντζιος - Εκεί κρίθηκε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Συνεχίζει να πιστεύει τη δεύτερη θέση ο Μάντζιος - Εκεί κρίθηκε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ

Εμφανώς προβληματισμένος με την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-1, αλλά με εμπιστοσύνη στους παίκτες του και στην δεύτερη θέση εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός των Κιτρίνων.

Άρης - Άκης Μάντζιος: Για την ήττα του Άρη μίλησε ο Έλληνας τεχνικός των Κιτρίνων, πιστεύοντας ότι για το αποτέλεσμα ευθύνη έχει η μη αξιοποίηση των ευκαιριών από πλευράς Κίτρινων, δείχνοντας να πιστεύει ότι τελικά η ομάδα του μπορεί να βγει δεύτερη στα play off της Super League

"Δεχθήκαμε με το καλημέρα ένα εύκολο γκολ, ήμασταν σε όλη την διάρκεια καλύτεροι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια γιατί ο ΠΑΟΚ είχε φορτώσει πολύ τον άξονα του. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν κάναμε το γκολ στις ευκαιρίες που είχαμε και στην κλασική με τον Μπερτόγλιο.

Συνεχίζουμε δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και αν κερδίζαμε δεν θα είχε τελειώσει. Έχουμε μπροστά μας άλλα πέντε παιχνίδια όλα είναι δύσκολα και πρέπει να δουλέψουμε και να συγκεντρωθούμε για την Κυριακή", είπε μετά το Άρης - ΠΑΟΚ, ο Άκης Μάντζιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags